Barnerom inspo

Slik får du et personlig og ryddig barnerom!

Gjett hvem som deler rom? Oskar har fått flytte inn på Markus sitt rom, etter hans ønske. Han kan jo passe på lillebror. «Om han våkner og er redd mamma, så kan jeg trøste han» sa han og pekte på hvor Oskar kunne ha sengen sin. Han måtte gjerne sove i sengen hans og. For en fin tanke!

De to minste deler altså soverom. Rommet er ikke så stort, men akkurat passe for de små. Her er en sniktitt på rommet deres. Markus har sine leker der, naturlig nok har ikke Oskar så stor interesse for leker enda. Men det kommer nok. For å holde orden i lekene ar han to kasser, en til biler og en til Playmo.

Barnerom inspo

Barnerom inspo

Til nå har Markus vært mest interresert i sine storebrødre sine rom. Der er det mer spennende enn å leke på sitt eget rom. Gjerne leke med leker han kanskje ikke får lov til og. Det ville jeg prøve å endre. Derfor har de nå fått ballbasseng og noen andre småting som gjør rommet mer personlig – for at det skal være et koselig sted og et ated de har lyst til å leke. De små treklossene er fra Sebra og er kjøpt hos Mimmis. Postere med forbokstaven deres er bestilt på nett. Denne kan jo lett printes ut selv og.

Ballbasseng på baby O og Markus sitt rom // Mimmis.no

Ballbasseng på baby O og Markus sitt rom // Mimmis.no

Mitt beste tips for å holde det ryddig:

🧸ha oversikt over leker. Gjerne i kasser eller andre oppbevaringsløsninger.

🧸ikke ha for mye. Er det virkelig overflod, doner bort hele og pene leker. Ellers kast.

Oskar sitt lille hjørnet

Oskar sitt lille hjørnet

Hvordan stil har du på barnerommet? 

Klem,

Linn 🧸

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.