Morsom måte å gi bort penger på // bursdag

Slik blir pengegaven mer morsom å gi bort! 💸

Det er kanskje kjedelig å gi bort penger i jule/ bursdagsgave, men hvorfor ikke gjøre det på en morsom måte? Til jul googlet jeg «morsom måte å gi bort penger på». Da fant jeg mange måter å gi bort sedler på. Men har har jeg vært litt «morsom», for jeg har vekslet inn bare 1 kroner. Til jul ga jeg bort flere pengegaver en morsom måte.

Morsom måte å gi bort penger på // bursdag Morsom måte å gi bort penger på // bursdag

Her kommer enda en enkel måte å gi bort penger på. Fremfor en seddel i et kort. Jeg puttet laget et halskjede med 1 kronene tredd på hamptråd. Pakket inn i silkepapir og knøt på en silkesløyfe, før jeg la det hele i en celofanpose. Fremfor innpakningspapir brukte jeg en kartong pyntet med sløyfe.

Hvordan gir du bort penger til for eksempel konfirmanten? Eller til bursdag?

God lørdag ❄️

Klem,

Linn 💰

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.