Nyttårsfeiring // i lånte sko!

2018s aller siste dag ble tilbragt med verdens beste venner. Sammen laget vi (les mennene) deilig middag. På menyen stod det asparges, parmaskinke og parmesan til forrett. Andebryst med potetmos, rotgrønnsaker, eple og løkkompott og appelsinsaus. Til dessert et fyrverkeri av en sjokoladesurprise. Barna fikk hamburgere, etter eget ønske.

Mens jeg kledde på meg, så kom plutselig en av guttene gående ut av garderoben i mine røde sko, klar for nyttårsfeiring! Planen var å legge guttene til vanlig tid. Derfor avtalte vi med nabogjengen å møtes i gaten for litt raketter kl 19. Markus syns det hele var veldig skummelt med så høye lyder, så vi ble sittende inne å se på. De andre syns dette var veldig stas, en lurte til og med på om han kunne overnatte ute med rakettene!

Merkelig nok så fikk de ikke til å sove. Usikker på om det var sukkeret som slo ut, at vi hadde gjester på besøk eller de høye rakettene ute for. De lå litt i sengene, men endte med å sitte ute sammen med oss. Og før jeg visste ordet av det, så var klokken midnatt. Og Sebastian fikk æren av å sprekke den aller siste ballongen på nedtellingsklokken.

Guttene syns det var kjempefint å se på fyrverkeriet, for det var så mange fine farger! Er det bare meg, eller var det mer farger i «gamle dager»? Nå syns jeg det bare var grønt, rødt og hvitt.

Jeg tror klokken var nærmere 01.30 da vi la oss, alle sammen… og jammen sovnet de ikke i det øyeblikket de traff hodeputen!

Nyttårsfeiringen @FruBeversHverdag
Nyttårsfeiringen @FruBeversHverdag

Et lite tips om du vil pynte opp litt utenfor huset eller inne! (Det går fint an å ha islykter på bordet, så lenge det står på et fat eller lignende. Veldig dekoroativt på middagsbordet!) Jeg er veldig glad i lys! Duftlys, kubbelys og telys går det mye av her i huset. På Nille så jeg disse stjerneformene til å lage islykter selv. Så lett. Så dekorativt. Etter 6-7 timer i fryseren (vår ene fryser er iiiiskald) så var de ferdige. Jeg pyntet med litt granbar, for litt mer spennende look. Ble de ikke fine?

Hvordan var din nyttårsaften? Hva gjorde du? Håper kvelden var fin uansett hva du gjorde.

Alle de beste ønsker for 2019 til DEG 🌟

Klem,

Linn

2 kommentarer til “Nyttårsfeiring // i lånte sko!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.