Meandi // moteshow

Me & I og to flotte damer – det må jo bare bli bra!

Lørdag. Oskar og jeg var så heldig å bli invitert med på Me&I kick off med min bloggkollega i Inspirabloggnettverk, Monicas liv. Sammen med oss var også Anja // Lappeteppet. Jeg gledet meg til å tilbringe lørdagen sammen med Oskar og de to damene. Jeg visste egentlig ikke så mye på forhånd, men det er jo litt spennende det og. Jeg var blitt spurt på forhånd om jeg ville være med å vise frem klærne, noe jeg takket ja til. Helt ut av komfortsonen, men hvorfor ikke?

Meandi // moteshow

Meandi // moteshow

Vi måtte stå opp veldig tidlig og var ute av døren før klokken var 8 idag morges. Det skjer jo sånn ca aldri! Nå var det bare Oskar og jeg som skulle dra, så jeg reiste relativt lett. Vi møtte Anja på Oslo S og  dro videre til dagens destinasjon. Der møtte vi Monica og lille Hanna. Etter litt sminke og fletting av hår var vi klare for å vise frem vår og sommerkolleksjonen til Me&i!

Meandi // moteshow

Meandi // moteshow

Hvordan har din lørdag vært? Hva har du gjort?

Ps,følg oss på  Facebook [FruBeversHverdag] og på Instagram [FruBeversHverdag] !

Klem,

Linn

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Me & I og to flotte damer – det må jo bare bli bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.