Bursdag DIY // pimp opp ballongen

Lag PIRAT bursdagstema på fem minutter! 🏴‍☠️

Helgens bursdagstema er pirater! Det burde være prinsesser OG pirat, men jeg gikk for bare pirat. Det er familie feiring for Markus som fylte 3 år forrige fredag, tante Pluto som fylte på torsdag og Robert som fyller tirsdag.

Jeg hadde noe i bursdagsboksen, men måtte supplere litt da jeg ikke hadde pynt. Jeg fant noen hatter vi hadde da Jonathan fylte 3 år (gjenbruk er supert!) , blåste ballonger og tegnet ansikt på. Etterpå tapet jeg de fast til hattene og ang i taket. Enkelt, ikke sant? Men dekorativt!

Bursdag DIY // pimp opp ballongen

Bursdag DIY // pimp opp ballongen

Jeg har tenkt til å få guttene med på å lage noen sjørøverflagg også. Ideen er at de skal få tegne og fargelegge. Selvsagt skal vi lage kroner også – et lite innlegg om det kommer senere.

Jeg er veldig glad i bursdager og syns det er kjempemoro med tema. Er du glad i temabursdager/festerHar du et genialt Bursdagstips som kan passe inn i helgens tema?

Ha en riktig god lørdag!

Klem,

Linn 🥳

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.