Vi har fått NY snøfreser!

Endelig kom snøen og jeg måker snø med glede! 🌨

Jeg lo inni meg da Robert fikk denne snøfreseren i bursdagsgave! Som om vi kom til å få bruk for den, tenkte jeg. Dessuten har vi en liten, søt snøfreser allerede. Den funker riktig nok bare når det nettopp har snødd og på maks 5 cm med snø. Nå skal det sies at den ble ikke akkurat mye brukt ifjor, det var knapt snø her.

Denne vinteren har jeg ventet og ventet på snøen! Jeg vil ha med guttene ut å gå ski, stå på ski og ake! Endelig er det kommet snø og storebroren til snøfreseren vi allerede hadde, ble plutselig min gode venn. Jeg syns plutselig det var skikkelig moro å måke snø!

Det er et lite beist av en snøfreser! Den spruter snøen i alle mulig vinkler (du stiller inne selv) og den spruter laaangt! Den går til og med av seg selv, i forskjellig hastigheter.

Vi har fått NY snøfreser!

Vi har fått NY snøfreser!

Har du måkt snø idag? Har du også snøfreser?

Klem,

Linn ❄️

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.