Ukesmeny for kresne barn

Ukesmeny for kresne barn uke 49 // julemiddagen er allerede unnagjort !

Tro det eller ei, men idag spiste gi faktisk ribbe. Av alle ting. Jeg har hele tiden trodd at jeg liker ribbe, men det innså jeg idag at jeg ikke gjør! Det er sikkert fordi jeg har alltid hatt gode minner om/fra julen i barndommen. Og julaften spiste vi alltid ribbe. Men idag skjønte jeg at jeg faktisk ikke syns det er så godt. Eneste jeg liker av ribbemiddagen er surkål … Men nå er vi ferdige med ribbemiddagen for i år!

mandag: julemiddag med ribbe ++ (godt med alt som er unnagjort)

tirsdag: fiskepinner, ris og grønnsaker.

onsdag: spagetti og kjøttsaus / karbonadedeig og hvitløksbaguetter.

torsdag: fiskeboller i hvit saus, poteter og grønnsaker.

fredag: uvvist.

lørdag: hjemmelaget lasagne og salat.

søndag: uvisst.

Skikkelig hjemmelaget lasagne er noe av det beste jeg vet 😋

Skikkelig hjemmelaget lasagne er noe av det beste jeg vet! Middagstips Frubevershverdag

Har du spist julemat enda? Hva spiser du på julaften?

Ps, har du sett at SPINN JULETREET 🎄 (årets julekalender) er åpnet? I første luken kan du akkurat må sikre deg en refleksvest med navn til barn eller voksen! Skynd deg – luken trekkes imorgen, tirsdag allerede!

Klem,

Linn 🍽

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.