Markus FrubeversHverdag // Nevroblastom BARNEKREFT den internasjonale barnekreftdagen

Til ettertanke. Og ny kreftkontroll for Markus (snart 3 år) #fuckbarnekreft!🎗

Verden er urettferdig. Livet er urettferdig. Det har jeg opplevd på alt for nært hold selv. Jeg mistet mamma brått da kreften «eksploderte» i kroppen hennes.  Jeg har født Markus med kreft (Nevroblastom). To av mine aller, aller nærmeste har vært rammet av dødelig sykdom. Mamma røyket ikke, hun var aktiv. Likevel ble hun rammet. Markus, min nyfødte sønn – trenger jeg å si hvor urettferdig det føltes? Markus var heldig, han er kreftfri idag. Likevel har han tett oppfølging hver 4 måned på Rikshospitalet. Gjennon Barnekreftforeningen har jeg blitt kjent med flere foreldre. Noen av dem har virkelig fått føle hvor urettferdig livet kan være (Himmelen har idag fått en ny, liten stjerne!

#teamlouise Markus nevrobasltom BARNEKREFT kontroll

#teamlouise Markus nevrobasltom BARNEKREFT kontroll

Akkurat nå, når du leser dette, er hjertet og tankene mine langt borte. En jeg bryr meg veldig om er rammet av kreft. Ikke kan jeg gjøre noe, annet enn å tenke positivt. Tenke positivt! Det er ikke alltid like lett … Idag er også dagen Markus skal ha sin kreftkontroll. Igjen. Det knyter seg i magen hver gang vi tar turen til bake til Rikshospitalet. Tidligere ble jeg kvalm bare jeg så byggning. Nå går det faktisk litt bedre. Likevel har jeg en klump i magen. Hver gang. Jeg er livredd. For å få nyheter jeg frykter. Markus er forberedt på at han skal hit idag og vet hva som venter av ul, diverse prøver og samtale med onkolog. Etterpå har vi lovet han en grønn bil i premie, gjett om han gleder seg til det 🍀

 

Nå slenger jeg ut masse gode, positive tanker og krysser fingrene for både Markus og min venninne.

#fuckcancer 🎀 #fuckbarnekreft 🎗

God fredag til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

Annonser

7 kommentarer til “Til ettertanke. Og ny kreftkontroll for Markus (snart 3 år) #fuckbarnekreft!🎗

 1. Britt Lundli

  Hei!
  Håper din venninne og Markus får gode nyheter etter jul.Det er ventetiden som er værst..krysser finger og alt jeg har for dere…jeg har mistet mange i kreft.Og det er desverre mange som får det og det er så urettferdig når barn får dette og dem enn er glad i..
  God Jul..

  Britt

  Svar
 2. Britt Lundli

  Hei!
  Håper på gode nyheter angående din venninne og Markus!
  Det er så mange som får kreft,har mistet flere i kreft selv og vet hvor vondt det er..
  God jul !
  Britt

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Når det gjelder Markus så SÅ det bra ut på ul. Men det er jo en del prøver vi ikke får svar på før på nyåret, men så lenge alt ser bra ut, så er jeg fornøyd og lykkelig!

   Enig med deg, det er så utrolig mange som får kreft nå, stadig yngre mennesker også, skremmende syns jeg. Og fryteklig urettferdig!

   Tusen takk det samme til deg, Britt, god jul til deg! Klem 💙

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.