Nyttårsaften er avlyst @frubevershverdag

På årets sist dag, la oss snakke om Nyttårsforsett – Gi mer f…! Hva er ditt?

I fjor hadde jeg ett nyttårsforsettJeg føler vel kanskje at jeg ikke gjorde noen store fremskritt akkurat der. Jeg kan nok ikke skryte på meg at jeg er blitt mer tålmodig. Jeg vil nok si at jeg står på stedet hvil der.

I år har jeg ikke tenkt til å ha noen. Men jeg skal et lite mål. Det er så enkelt som å gi litt mere f !€˚£^ i ting. Gi litt f i ting som kanskje ikke er så vitkig likevel. 2018 har vært et veldig spesielt år på alle mulig måter. Jeg er på mange måter glad året snart er over og 2019 står klart med alle muligheter.

Har du nyttårsforsett eller målHva? Hva gleder du deg aller mest til i 2019?

Klem,

Linn 🥳

Annonser

2 kommentarer til “På årets sist dag, la oss snakke om Nyttårsforsett – Gi mer f…! Hva er ditt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.