Jul @FruBever

Julaften: mamma tekstet Julenissen og sa …

Vi lever i 2018. Guttene kan virkelig ikke skjønne at mamma’n vokste opp uten iPad og mobiltelefon. Derfor har jeg i flere dager før jul, minnet de på at julenissen ser alle barn og vet hvem som hører på mamma’n og pappa’n sin.

Her er en kveld kom plutselig spørsmålet: mamma! Hvordan vet julenissen at vi er hos tante Pluto? Hm… Godt spørsmål! Uten å tenke meg, svarte jeg at jeg kunne sende han en tekstmelding. Åh! Kan du det, mamma? Klart jeg kan, svarte jeg. Det er jo viktig at julenissen finner dere.

Jul @FruBever

Jul @FruBever

Julenissen fant oss!

Hvordan var din julaften? Fant Julenissen deg?

Klem

Linn 🎅🏻

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.