Jeg ble slått av 4 åringen i bowling … sånn på ekte!

Forrige uke var jeg å bowlet – på ekte! Det har vært hans store ønske siden sist vi var å bowlet i sommer, hele gjengen. Guttene har spilt mye bowling på Wii og er ganske flinke! Men vi har bare vært i bowlinghallen to ganger med dem. Lykken var derfor stor da jeg tok med meg Jonathan ut for å bowle.

Det var en spent liten gutt som endelig var tilbake! Han spilte både med og uten det stativet og var veldig ivrig. Så ivrig at han kastet litt for meg og. (Ikke det at jeg legger skylden for tapet på han altså) Vi hadde en kjempekoselig stund sammen og det gjør meg så glad, å se han blir så glad.

Ps, har du sett at SPINN JULETREET 🎄 (årets julekalender) er åpnet? I første luken kan du akkurat må sikre deg en refleksvest med navn til barn eller voksen! Skynd deg – luken trekkes tirsdag allerede!

Klem,

Linn ⭐️

At seieren ble feiret med en slush, var helt innenfor ifølge den nybakte vinneren!

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Jeg ble slått av 4 åringen i bowling … sånn på ekte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.