Fotoshoot julebilder // julekort @FruBever

Fotoshoot til årets julekort, ble en katastrofe 🤭 – det håper jeg ikke nissefesten blir!

… derfor utgikk de i år! Enda jeg hadde visjonen klar: guttene i søte nissedrakter. Men slik ble det altså ikke. Kanskje neste år. Idag skal guttene på nissefest og nissedraktene kom til nytte igjen. Jeg så nemlig for meg å ta noen fine julebilder av alle iført kostymene sine. Idag morges. Jeg bestakk de til og med, med en godteri om de alle  og smilte til meg. Det var lettere sagt en gjort …

Fotoshoot julebilder // julekort @FruBever

Fotoshoot julebilder // julekort @FruBever

I år bestemte jeg meg for å gå for den nye trenden: MMS og Mail-julekort. Jeg håpet til det siste, at det skulle være med nissekledde barn, men det utgår altså fullstendig, da jeg ikke fikk ett eneste bilde hvor alle så på kamerat samtidig.

Du husker kanskje at jeg sendte tomme konvolutter uten julekort? Jeg har ikke tenkt å gjenta det i år 🤭

Fotoshoot julebilder // julekort @FruBever

Sender du julekort i år? Enten på den gode, gammeldagse måten eller på den digitale måten? Det er veldig koselig å få et julekort! Dagens oppfordring: glede en nabo, en venn eller en det er lenge siden du har snakket med, med et kort. På den ene eller andre måten.

Ps, har du sett at SPINN JULETREET 🎄 (årets julekalenderer åpnet? I luken kan du akkurat må sikre deg en ammepute og Babynest fra Vinter & Bloom! Skynd deg – luken trekkes mandag kveld allerede!

Klem,

Linn 🌟

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Fotoshoot til årets julekort, ble en katastrofe 🤭 – det håper jeg ikke nissefesten blir!

 1. Nann Karin

  Jeg har skrevet pulje 1 med julekort som skal sendes med snailmail . Jeg elsker å få oppmerksomhet i posten, som ikke begynner på R, og liker nok at det er konkret …

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Du er ikke den eneste som liker oppmerksom i annen form enn regninger 😉 Jeg og, digger å få post! Jeg blir sååå glad når noen tenker på meg, nok til å poste noe håndskrevet bare til meg.

   SÅ flink du er som skriver julekort! Første året jeg dropper det. Kanskje jeg savner det og prøver igjen neste år. Eller tenk om jeg syns det er så enkelt, praktisk og lett – at jeg bare fortsetter med MMS/Mail 🤭

   Svar
 2. Magnhild

  Jeg har voksne barn som har flyttet ut, så bildekort er det slutt på, men skriver fortsatt noen julekort. Det er noen eldre slektninger som har ikke er fortrolig med PC og mobil, de får håndskrevne kort. De setter stor pris på en julehilsen og takker pr telefon da de ikke orker å skrive.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Så koselig at du fortsatt sender julekort! Jeg vet med meg selv at jeg blir overlykkelig for post! Det er noe med å vite at andre har tenkt på MEG. Tatt seg tid til å skrive, sende.

   Det er viktig å glede de man har rundt seg. Og det ser jeg du gjør med glans, Magnhild ⭐️
   Fortsatt super desember til deg! Klem!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.