1.juledag : og julepakkene bare fortsatte å komme!

1.juledag våknet vi hos tante Pluto og onkel Øystein. Det var merkbart litt mindre søvn enn normalt. Julaften var en dag og kveld med mange inntrykk og mye unormalt fra hverdagen. Det er ikke hver dag vi spiser grøt med mandel i, går ut å lyser etter spor av nissen eller spiser godteri fra morgen til kveld. Og det er absolutt ikke hverdagslig å få pakker og møte julenissen!

Jul @frubever
Jul @frubever

Guttene våknet opp og var giret før de egentlig hadde våknet. De var klare som egg, til å leke med sine nye leker. Gjerne skulle de leke med alt samtidig. Dessverre for dem, så hadde vi pakket de meste ut i bilene allerede. Det var da vi oppdaget at de ikke hadde pakket opp pakkene fra storebror, Daniel. De rev av papiret og ble kjempeglade! At storebror hadde skrevet kort og kjøpt julegaver til de, betydde mye.

På formiddagen fortsatte vi med bursdagsbrønsj for onkel Øystein som fylte år. Enda mer deilig mat og drikke. Guttene koste seg med Leon som også var der. Tata hadde også laget en fantastisk pepperkakelandsby med navnene til alle barnebarna. Etter maten fikk guttene lov å knuse byen og det var kult!

Vi dro hjem på kvelden, så tante Pluto og onkel Øystein skulle få litt ro i heimen. Jeg vet at vi tar litt (mye) plass når vi er på besøk 🤭 Vel hjemme igjen var det å pakke ut, for guttene ville leke med lekene sine. En av tingene var PYSJHELTENE puslespillet. Alt for sent i seng igjen – men samme det, det er jo faktisk jul!

Pysjheltene puslespill // jul @FruBever
Pysjheltene puslespill // jul @FruBever

Hvordan har var din 1.Juledag?

Klem,

Linn 🎅🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.