Verden sett igjennom babys øynen 6 mn // barneblikk

«Tror de jeg er dum»? Barneblikk // gjesteinnlegg • verden sett gjennom Oskar (5, 5 mnd) sine øyne!

Oskar har vært fast gjesteblogger her hver måned siden han ble 3 måneder. Nå er han klar igjen, for han oppdager stadig nye ting.

Hei på deg!

Jeg er blitt 5, 5 måneder, snart et halvt år! Her i huset snakkes det mye om bursdager, spesielt Markus og Jonathan. De sier stadig til hverandre at de ikke får komme i bursdagen til hverandre. Men mamma inviterte alle oss til sin bursdag igår. Jeg syns det var ok, men det var litt mye bråk da de sang bursdagssangen og fyrte opp «raketter».

Mamma har kjøpt ny babygym til meg. Den er større enn den jeg har hatt, så nå kan jeg rulle rundt flere ganger, uten å ramle ut og på gulvet. Det henger en båt som knitrer så fint når jeg griper etter den. Dessuten har båten en blå ring under som jeg digger å bite på! For jeg klør i munnen min. Jeg fikk nemlig 2 tenner (Oskar 5 måneder) samtidig for få dager siden og nå tror jeg det kanskje dukker opp flere. Når fikk du tenner?

Verden sett igjennom babys øynen 6 mn // barneblikk

Verden sett igjennom babys øyne 5 mnd // barneblikk

I et par uker har mamma gitt meg grøt. I starten forstod jeg ikke helt hvorfor jeg fikk det. Gap, sa mamma. Jeg så bare på henne og smilte tilbake. Gap, Oskar, sa brødrene mine. Fortsatt bare smilte jeg tilbake til dem. Så skulle de liksom vise meg hva jeg skulle gjøre. Så de satt å gapte alle sammen. Da smilte jeg enda mer og tenkte tror de at jeg ikke skjønner noenting? Jeg vil bare ikke ha grøten. Jeg vil ha pupp

Verden sett igjennom babys øynen 6 mn // barneblikk

Verden sett igjennom babys øyne. Oskar snart 6 mnd // barneblikk

Har du oppdaget noe nytt og spennende i verden i det siste? Hva fortell meg! Jeg vil lære! 

Lag deg en bra dag!

Klem,

Oskar 5,5 måned 👶🏻

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “«Tror de jeg er dum»? Barneblikk // gjesteinnlegg • verden sett gjennom Oskar (5, 5 mnd) sine øyne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.