Spontan hårklipp // klippe selv

Jeg tok sak(s)en i egne hender og klippet …

Lørdag kveld spurte jeg dere om råd på Facebook (FruBeversHverdag) om jeg skulle ta sak(s)en i egne hender å klippe meg litt selv, eller ikke. Jeg fikk nemlig et innfall om at jeg skulle klippe meg. Håret mitt er så stygt, slitt og fælt. Jeg har ikke vært hos min trofaste frisør, Adriana på evigheter. Det vil si, jeg har vært der, men for å klippe guttene.

Spontan hårklipp // klippe selv

Spontan hårklipp // klippe selv

Hver gang jeg har vært der, har jeg lovet å bruke hårkur og pleie det. Jeg har kommet hjem og tenkt « skal jeg kure det» og like mange ganger har jeg glemt det eller blitt avbrutt mens jeg har stått på badet for å gjøre det. Derfor har jeg hatt en bad Hair «DAY»  siden Sebastian ble født for 5 år siden 😂

Spontan hårklipp // klippe selv

Spontan hårklipp // klippe selv

Jeg tok saksen i egne hender og klippet meg altså Ikveld. Ikke kort, men kortere. Håret i en strikk og en kjøkkensaks, på badet mens Oskar lå på stellebordet og så på meg og lo. Som han bekreftet «jo, mamma du bare gjør det!»

Spontan hårklipp // klippe selv

Spontan hårklipp // klippe selv

… og her er resultatet, 30 cm kortere hår! Det ser kanskje ikke mye ut, men det er faktisk ganske mye. Angrer jeg? Nei, men jeg har allerede sendt en melding til frisøren min for å få en time. Fort. For å fikse opp litt.

Har du noen gang tatt saksen i egne hender og klippet deg selv? Hvordan ble resultatet? 

Klem,

Linn ✂️

Spontan hårklipp // klippe selv

Spontan hårklipp // klippe selv – resultatet!

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Jeg tok sak(s)en i egne hender og klippet …

 1. Camilla

  Så tøft gjort da!!! Skulle ønske jeg hadde turt det samme. Kunne du tenke deg å klippe meg en dag det passer?? Hadde vært kult.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   🤭
   Det tør du, Camilla!
   Ta en saks og klipp ✂️
   Jeg er ingen frisør og kan ikke klippe deg altså, hadde jeg vært litt god, skulle jeg vurdert det, men er ikke i nærheten en gang. Var selv hos frisøren idag for litt reperasjon🤭

   Jeg utfordrer deg til å klippe litt selv 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.