Trampoline for barn og mamma

Mamma frisker opp gamle turnkunster og potensielt brekker en kroppsdel!

Da Daniel var mindre, hadde vi trampoline i hagen. Da vi bygget på huset og utvidet terrassen, kvittet vi oss med den. Det var liksom ikke noe sted å ha den lenger. I flere år har guttene spurt om vi ikke kan få en ny trampoline. Og for litt siden ga vi altså etter for presset. Egentlig ikke det store presset fra guttene, for jeg har nemlig ønsket meg trampoline lenge. Jeg syns det er minst like morsomt som guttene! Å hoppe på trampolinen må jo forbrenne en og annen kalori også? Noen som vet?

Det er er ikke noe liten trampoline heller, 4 meter i diameter! Jeg føler den ser sånn passe malplassert ute på gresset, men den gjør nytten sin. Jeg har allerede vist guttene flere av mine gamle triks og hopp fra jeg drev med turn.   Det de lo mest av var å «hoppe som en spiker»! De lo og lo mens de hoppet stive som spikere rundt og rundt! Ikke fullt så imponert da jeg skulle imponere de med en salto. «Mamma, det kan vi også» sa de og stupte kråke …

Trampoline for barn og mamma

Trampoline for barn og mamma

Kan du noen imponerende eller mindre imponerende triks på trampoline?

Ha en leken dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Mamma frisker opp gamle turnkunster og potensielt brekker en kroppsdel!

 1. Abelone

  Trampolinehopping er beregnet til 115kcal pr halvtime for kvinner, men det kan ikke stemme. Jeg er utslitt etter bare noen minutter (Ok, sekunder 😂), så det må da være mye mer!
  Vår trampoline kom med strenge sikkerhetsregler printet på den blå ringen. Bl.a. At salto er strengt forbudt og at det ikke må være stor vektforskjell på de som hopper samtidig. Jeg er fortsatt usikker på hvor nøye vi skal være med de reglene. På vår har imidlertid beskyttelseskanten gått istykkelse, så nå er det hoppeforbud. Innmari vanskelig å få tak i ny i riktig størrelse…

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   What? Det syns jeg hørtes lite ute. Er utslitt etter 5 minutter, da får guttene tilbake trampolinen sin og mamma kan sitt trampoline-vakt igjen.

   Vektforskjell er jo ganske viktig da. Men her er det ganske jevne i vekt. Men vi har en regel om kun 3 barn samtidig. Og en av oss er alltid med å ser på når de hopper. Er så redd for ulykker. Når jeg hopper, så hopper jeg stort sett alene. Ellers må jeg begrense meg litt. Trampoline er moro da! Uansett hvor mange/få kalorier man forbrenner 😊
   God helg, Abelone 😘

   Svar
 2. Louise

  Pass på lårhalsen, Linn😂
  Min trampolinekarriere sluttet brått etter fødsel nr2 da jeg omtrent tømte blæra for hver gang jeg traff duken😂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.