#løpformeg Barnekreftforeningen

Jeg arrangerte tidens «bursdag» med over 50 (!) og har bidratt med å samle inn over 550.000 kroner!!!

Jeg har idag arrangert tidenes «bursdag» i form av #løpformeg (Barnekreftforeningen). 

90 pølser!

Drikke til alle.

60 muffins og kaker!

Popcorn og frukt til alle. I den rekkefølgen.

Over 50 barn med familier var påmeldte, så det var mange deltakere! Værgudene var på vår side, helt til igår kveld. Da det plutselig var meldt regn fra klokken 13. Midt i arrangementet mitt! Det passet dårlig, så jeg måtte begynne å tenke på en back up plan dersom det skulle regne skikkelig. Back up planen ble 2 parasoller. Heldigvis fikk vi gjennomført før det begynte å regne skikkelig!

#løpformeg Barnekreftforeningen

#løpformeg Barnekreftforeningen // slik så begge bilene våre ut. Stappfulle av bord, gass, mat med mer!

Alt ligger i forberedelsene! Igår var jeg å hentet diverse Bunnpris, som sponset oss med pølser, drikke og frukt. Robert ble sendt avgårde i butikken 3 eller 4 ganger for småting jeg hadde glemt. Jeg lagde 60 muffins! Jeg prøvde å montere en banner – hva skjedde med å legge med bruksanvisning? (Jeg fikk det til, til slutt…) Jeg fikk plutselig litt panikk da jeg så at det var langt flere enn estimert fra arrangøren sin side og manglet plutselig en haug med startsnummer, T shirts, diplomer og goodiebags. Jeg var på telefonen med reklamebyrået som er ansvarlig for planleggingen, men det var ikke noe å oppdrive. Det fikk bare bli som det bli, tenkte jeg.

#løpformeg Barnekreftforeningen

#løpformeg Barnekreftforeningen

Vi laget en relativt liten løype på vår fine lekeplass. Ca 350 meter. Akkurat passe for de minste å løpe en gang, man kunne selvsagt løpe flere runder.

#løpformeg Barnekreftforeningen

#løpformeg Barnekreftforeningen

Alt handler om å delegere ansvaret! Omvendt ansiktsmaling! Barna kunne tegne på foreldrene sine. Jeg ville ha en som var RÅ på å renten dyrefjes etc. Den som kan det er Anette (min søster, populært kalt Tante Pluto) , men hun trengtes andre steder! Heldige meg fikk kyndig hjelp av Eva og hennes fantastiske datter Oda, som bidro på både tatoveringer og ansiktsmaling. Tatoveringer. Jeg fikk noen gullsløyfe-tatoveringer (symbolet til Barnekreftforeningen) av reklamebyrået, men ikke på langt nær nok til alle. Jeg var utenpå raidet lekebutikken og fikk kjøpt inn en del forskjellige.

#løpformeg // barnkreftforeningen

#løpformeg // barnkreftforeningen

Vi hadde også «Kast og treff!» og fotovegg  for å forevige dagens superhelt, som har løpt.

#løpformeg Barnekreftforeningen

#løpformeg Barnekreftforeningen

I skrivende stund har vårt løp vært med på å bidra til at Barnekreftforeningen har fått samlet inn over 550.000 kroner!! Så tusen tusen tusen takk til alle og hver av dere som kom idag og bidro på den ene eller andre måten! Uten dere ville ikke dette vært mulig! Klarer vi å slå årets antall deltakere neste år, mon tro? Jeg har stor tro og lover å gjøre det jeg kan for å bidra igjen!

#løpformeg // barnkreftforeningen

#løpformeg // barnkreftforeningen

Jeg hadde ordnet diplomer og goodiebags til alle barna! Her er alle jeg vil TAKKE i forbindelse med #løpformeg

#løpformeg // barnkreftforeningen

9 #løpformeg // barnkreftforeningen

Det var fornøyde gutter som nå har deltatt i sitt aller første løp! Det var jeg også! Mamma’n deres var helt utslitt hun også og la seg på sofaen og bestilte pizza til middag … Den planlagte fiskesuppen utgikk 🤭

#løpformeg Barnekreftforeningen

#løpformeg Barnekreftforeningen

God søndagsettermiddag til deg! Hva har du gjort idag? Har du deltatt på #løpformeg i nærheten av deg?

Klem,

Linn 🎗

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Jeg arrangerte tidens «bursdag» med over 50 (!) og har bidratt med å samle inn over 550.000 kroner!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.