Åpen brannstasjon // Frubevershverdag

HVA gjør du om du kommer først til ulykkesstedet?

*Inneholder annonse//ambassadørlenke til tidligere innlegg! Dette er merket i uthevet rosa skrift*

I fjor var vi ikke på Åpen brannstasjon hjemme, men vi fikk tilkjørt åpen brannstasjon utenfor hotellet i Kristiansand! Det var skikkelig stas! Idag har det vært  Åpen Brannstasjon rundt omkring i landet og noe vi selvsagt har fått med oss. Denne uken har det vært brannuke i barnehagen(Playmobil) med brannøvelse og besøk på brannstasjonen for de største barna. Det har med andre ord vært mye snakk om brann og hva man gjør om det begynner å brenne. Men hva gjør du om du kommer først til et ulykkessted?

Åpen brannstasjon // Frubevershverdag

Åpen brannstasjon // Frubevershverdag

I helgen fikk vi se en demo på hva brannvesenet gjør ved en bilulykke. Guttene var mest opptatt av bilen som ble brukt i demo, for den hadde jo kræsjet skikkelig! Det tror jeg er av de tingene jeg virkelig frykter, å komme først på et ulykkessted! Vil jeg klare å tenke og handle riktig? Det viktigste er å varsle, ring 110!

Åpen brannstasjon // Frubevershverdag

Åpen brannstasjon // Frubevershverdag

Har du vært på åpen brannstasjon i helgen? Hvordan ville du reagert ved en bilulykke? Ville du klart å beholde roen?

Klem,

Linn 🚒

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “HVA gjør du om du kommer først til ulykkesstedet?

 1. Lappeteppet/ Anja

  Jeg VET jeg beholder roen for jeg har vært først.

  Det var helt grusomt, det var en kompis som vi noen timer før hadde deltatt på samme fest, bilen var totalvrak, han lå bevisstløs midt i veien og det var vinter.

  Frakken min ble dekket av blod og senere kastet, liten pris å betale for en gutt som heldigvis overlevde.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Oj! Det er skrekken min!
   Å komme aller først til en ulykke…

   Likevel har jeg stor tro på at jeg faktisk beholder roen og vet hva jeg skal gjøre. Har hatt et par brann-situasjoner da jeg jobbet på hotell og da reagerte jeg akkurat som jeg skulle. Til tross for at det er en helt ny og ukjent situasjon.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.