Bursdag // temabursdag Jonathan 4 år

Fruktfat og avsløring av tidenes bursdagsgave til 4 åringen! (Jeg er blitt mamma til 6 gutter!!!)

Fredag.

Jonathan fyller 4 år idag og her i huset feires bursdager skikkelig! Det blir pyntet i ønsket tema fra bursdagsbarnet, vi har med frukt i barnehagen og det er alltid en bursdagsgave som skiller seg noe ut.

Jonathan 4 år // temabursdag

Jonathan 4 år // temabursdag

Du leste kanskje overskriften og sitter igjen som et stort spørsmålstegn? Jeg har jo ikke blitt mamma til en babygutt! Men en kanin! Idag morges fikk Jonathan altså en liten film da han ble vekket på sengen. En film av en søt, liten dvergkanin på 7 uker med navnet Petter Kanin! Vårt nyeste familiemedlem.

Møt PetterKanin! Vårt nyeste familiemedlem !

Møt PetterKanin! Vårt nyeste familiemedlem !

Det var stor stas på kjøkkenet idag morges da Jonathan innså at det var en ekte, levende kanin som har flyttet inn hos oss. Han har allerede kost og hatt den på fanget. (Og etterpå har den fått masse kos av meg – jeg er forelsket i denne lille krabaten, jeg)

Jonathan hadde også med frukt/grønnsaker med dip i barnehagen idag. Blandt annet gulrot fra hagen! Har man bursdag, så må det jo feires skikkelig! Han har fått bursdagskrone, fått bursdagsraketter og sang av venner i barnehagen. Søndag er det bursdagsfest med små venner. Tema: pysjfest!

Temabursdag // Jonathan 4 år

Temabursdag // Jonathan 4 år

Fortsatt god helg! 

Klem,

Linn 🐇

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Fruktfat og avsløring av tidenes bursdagsgave til 4 åringen! (Jeg er blitt mamma til 6 gutter!!!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.