Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag

Slik skal jeg komme i form etter 5 fødsler! Eller ikke?

Jeg har fått en utfordring! Å komme i form etter 5 fødsler! Jeg liker en real utfordring og skal ta den på strak arm! Utgangspunktet mitt er dårlig, fordi jeg liker ikke å trene og er som mange andres småbarnsforeldre, rammet av den berømte tidsklemmen. Men nå har jeg strikker jeg kan trene med hjemme. Altså ingen unnskyldninger lenger …

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag

Ja, slik skal jeg altså komme i form etter 5 fødsler på 9 år! Med bestevenninde og fagansvarlig for mental trening og kommunikasjon i Akademiet for personlig trening (AFPT) , Elaine som pusher meg til grenser jeg ikke trodde var mulig. I helgen hadde vi første time, ute på terrassen.

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag

Du trodde kanskje ikke jeg hadde treningstøy? Å joda, jeg har haugevis! To skuffer jeg ikke har sett oppi på 4 år. Masse fint treningstøy fra tiden jeg jobbet (-men ikke trente) på Elixia! (Hjelper ikke å ha masse treningstøy, men ikke bruke det…) Noe overasket over at det faktisk passet også! Trening med strikk var altså greia jeg skulle igjennom. Jeg har ikke rørt en strikk før og ble overrasket over hvor mange øvelser jeg kan gjøre med den.

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag

Jeg har som mål i aller første omgang å gjennomføre en eneste treningsøkt uten Elaine. Videre er målet 2 ganger i uken, så kan jeg bare drømme om å øke til 3 ganger i uken. Meeen når det er sagt, er det viktig med realistiske mål, ikke sant?

Du lurer kanskje på hvorfor vi blir fotografert samtidig? Følg med min treningsreise på FruBeversHverdag (Facebook) – der kommer svaret om en liten stund!

Klem,

anti-treningsdama og 5 barnsmmma Linn

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag og en haug med strikker!

Kom i form etter fødsel med FruBeversHverdag og en haug med strikker!

 

 

 

 

 

 

Annonser

7 kommentarer til “Slik skal jeg komme i form etter 5 fødsler! Eller ikke?

 1. Abelone

  Lykke til, dette klarer du! (Og plutselig er du også en av de som må trene på ferie).
  Jeg synes det er vanskelig å trene hjemme, er så mye annet jeg skal gjøre først, og plutselig er det for sent for trening (eller jeg finner en annen «god» unnskyldning). Heldigvis er det lettere å finne tidslommer nå som barna har blitt større slik at jeg får trent.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Takk, Abelone!
   Ha ha, det tror jeg aldri kommer til å skje! At jeg trener på ferie 😂 Men, man skal aldri si aldri ….
   Ser den! Og det er sånn jeg føler det er og. Vanskelig å finne den energien og lysten (ikke minst) til å trene når guttene er lagt. Da har jeg 100 andre ting som må prioriteres, vask av klær, bretting, rydding, klargjøring til morgendagen, handle, dusje, etc …
   men nå har jeg altså ingen unnskyldning lenger – nå er planen at jeg skal i form igjen! Kryss fingrene for meg 🤞🏼

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.