Frubershverdag reflex regntøy fra Barnas Hus. Gult er kult!

Hvordan komme inn i hverdagen igjen, etter en lang ferie?

I sommer har guttene endelig skjønt det! Har de vært lengre oppe om kvelden, så sover de lengre om morgenen! Endelig!! Vi har sovet til både 8 og 9 i ferien. Alle sammen! Tidligere har det vært sånn at uansett hvor mye senere de la seg, så våknet de like tidlig som normalt, dagen etterpå. Derfor må jeg innrømme at jeg var skeptisk til å komme ut av rutinene igjen, nå i ferien. Men vi har både hatt mye besøk i ferien og vært på besøk og guttene har vært lengre oppe stort sett hele ferien.

Ferien sommeren 2018 er (snart) over. Det har vært en knall ferie, flere uker med fri fra barnehagen. Nå er hverdagen med rutiner igjen rett rundt hjørnet. Jeg er spent på å se hvordan det blir med å legging til samme tid igjen, tidlig opp om morgenen, barnehage osv. Forhåpentligvis er det null problem, men jeg har gjort det jeg kan med å forberede de på hverdagen. Skal du levere din håpefulle i barnehagen for alle første gang? Les 5 supre tips til en enklere barnehagestart!

Hverdagen er tilbake

Hverdagen er tilbake

Hvordan forbereder du deg på hverdagen igjen? Hva er ditt beste tips for å komme inn i rutiner igjen?

God kveld i stuen!

Linn

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Hvordan komme inn i hverdagen igjen, etter en lang ferie?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.