Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Mest hell i kjærlighet eller Monopol?

Jeg har alltid vært glad i spill! Tidlig lærte jeg kortspill som Vri 8’er av mormor. Etterhvert lærte jeg Amerikaner av mamma og pappa. Hver sommer i barndommen, spilte vi det sammen. De siste somrene har vi spilt Scrabble og Monopol, men bare når vi har vært på ferie.

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

#prøvlykken! Det er ikke bare guttene som liker å spille! Her en kveld fant jeg frem Monopol. Jeg innså fort at hellet ikke var med meg, for jeg endte stadig på toppskatt og inntektsskatt, så formuen min dalte. I takt med humøret og entusiasmen for spillet. Likevel fikk jeg opp to hotell og var egentlig strålende med meg selv og egen innsats.

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Jeg ga meg! For jeg skjønte at det ikke var vits å spille videre uten mer midler og stort sett alt pantsatt. Jeg er glad jeg har langt mer hell i kjærlighet enn i Monopol. For dette er en runde jeg gjerne glemmer. Men ikveld er jeg klar for omkamp!

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Game on! Monopol kveld @ FruBeversHverdag

Hvilket spill spilte du sist? Hvilket spill forbinder du med sommeren? 

Følg oss, spillegalskapen og stemningen videre på FruBeversHverdag // Facebook!

Klem,

Linn

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Mest hell i kjærlighet eller Monopol?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.