MUM LIFE / Frubevershverdag

For første gang på 5 år jeg har kjøpt meg en bukse! (MUM LIFE !)

For aller første gang på over 5 år har jeg kjøpt en bukse som ikke er mammabukse / gravidbukse!!! Vi snakker faktisk et halvt tiår! Uten å kjøpe  eneste vanlig bukse. Ganske ironisk at jeg kjøper bukser i varmen og ikke får brukt de en gang …

Jeg har en søt «nabokjerring». Hun hadde en supersøt bukse jeg kunne tenke meg. Litt fluffy, med et sort belte med sløyfe som detalj. Denne buksen var så søt at jeg kjøpe to like, i to forskjellige farger. Om du også syns denne var søt, er den å finne på BikBok for 199-,!

MUM LIFE @frubevershverdag preggo / svangerskapskløe er UT !!!

MUM LIFE @frubevershverdag preggo / svangerskapskløe er UT !!!

Når kjøpte du en bukse sist?

Linn 🤱🏻

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “For første gang på 5 år jeg har kjøpt meg en bukse! (MUM LIFE !)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.