F E R I E @ bestefar, barndomsminner og Ninjago!

Da jeg vokste opp var vi hos mormor, farmor og farfar hver sommer. Altså, ikke bare om sommeren, men det er somrene der jeg har de beste minnene fra. Jeg var heldig å hadde mine besteforeldre nærme hverandre, faktisk i gåavstand. Så vi kunne komme å gå som vi ville. Jeg fikk gå alene til kiosken, som ikke var lenger unna enn at mormor kunne stå å se meg hele tiden. Det var her jeg fikk så mange seigmenn jeg orket og det var her jeg alltid drakk solo!

Det er ihvertfall slik jeg minnes somrene derfra. Guttene er superheldige, som har verdens beste bestefar, som alltid stiller opp. Han kommer fast en dag i uken å henter i barnehagen, har med boller og leker. Vi ser han jevnlig og har nær kontakt. Så det er ikke rart at guttene er veldig glade i både bestefar og Tata.

Markus, Oskar og jeg dro på en liten miniferie til Bislett, for å overnatte hos nettopp bestefar og Tata. Og som vi har kost oss! Vi har spist dumplings sammen med Henrikke. Vi har spist is. Markus fikk ny Ninjago caps av bestefar. Vi har kjøpt bursdagsgave til Sebastian. Vi har grillet. Vi har vært på stranden på Tjuvholmen. Vi har kjørt både buss og trikk. Noe Markus syns var veldig morosmt, bilgal som han er.

Sommerminner @ FruBeversHverdag med bestefar

Sommerminner @ FruBeversHverdag med bestefar : ny Ninjago caps!

Hvordan har din ferie vært? Har du vært turist i egne by/nærområdet?

Ha en god, deilig og varm sommerkveld!

klem,

Linn 🌴

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “F E R I E @ bestefar, barndomsminner og Ninjago!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.