Kortreist / fra egen hage @FruBeversHverdagv

Jeg er skikkelig på bærtur !!!

Det er ikke bare jeg som er over gjennomsnittet glad i frukt og bær i familien. Barna digger det også! Det er sånn at jeg omtrent blir overfalt når jeg har noe frukt, for alle skal smake. Jordbær, druer og vannmelon står øverst på favorittlisten i sommer. For første gang prøver jeg å dyrke vannmeloner. Har du noen gang prøvd det? Jeg er veldig spent på resultatet og ser for meg den store vannmelonen, men innser at den blir nok ikke sånn.

Imorges var jeg en tur ute i hagen og spiste rett og slett frokosten min der. Jeg startet med jordbær – norske jordbær er såååå digg! Derfra gikk jeg til bringebærene og ripsen. Ripsen er ikke helt moden enda, så der ble det bare en liten smaksprøve. Det samme med solbærene. Jeg var så vidt innom å hilste på (tittet) på morelltreet og det ene epletreet som har overlevd vær og vind, før jeg var tilbake hos jordbærene.  Sa jeg at jeg eeelsker bær?

Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

Jordbær 🍓 Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

I flere år har jeg drømt om drivhus – men har skjønt at det trenger jeg ikke. Det funker like fint å ha det inne til det vokser og gror, for så å plante om og ut. Det er utrolig morsomt å ha hagen full av bær, frukt og grønnsaker! Ifjor hadde vi poteter for første gang også, det har jeg lyst til å ha igjen til høsten.

Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

RIPS, BIRNGEBÆR OG BLÅBÆR! Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

BRINGEBÆR! Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

Hva er din yndlingsfrukt/bær? Har du bære i hagen? Når var du sist på «bærtur»? 🤭

Klem,

Linn

Pst! Følg gjerne bærene, frukten og grønnsakene min videre på FruBeversHverdag @ Facebook!

Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

SOLBÆR! Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

MAIS & GULLRØTTER 🌽🥕
Mer kortreist blir det faktisk ikke! Fra egen hage @FruBeversHverdag

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Jeg er skikkelig på bærtur !!!

 1. Monica BJ

  Ja, ja og ja! Helt enig – ingenting er som det man dyrker selv! I r er det gulrøtter, redikker, paprika og squash foreløpig, men når vi kommer inn i det nye huset og får fullført kjøkkenhagen skal vi så blant annet poteter og jordskokk også =) Der har vi også solbær, og skal plante jordbær og bringebær =)
  Jeg eeeelsker mais! Hvordan planter man dem?

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Maisen har vi sådd i små mini «drivhus» inne. Før de ble plantet om i litt større Potter og satt i vinduskarmen inne, så rett ut i jorden. Man må begynne ganske tidlig med maisen, så de har start en stund inne før de flyttet ut. Maiser såååå digg! Enig med deg!
   Redikker har jeg ikke spist på mange år, men liker det faktisk ganske godt. Kanskje jeg skal prøve meg på å dyrke de. Når bør det plantes ut? Og mår høstes de?

   Svar
   1. Monica BJ

    Jeg hadde jord i tomme melkekartonger i slutten av april, satte de ut på versndaen og etter 6 uker var de første ferdige 🙂 veldig enkle å få til 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.