Nyttig eller fullstendig unyttig babyinnkjøp

Hva er mest NYTTIGE og UNYTTIGE til baby?

*inneholder tidligere annonselink // denne er merket i uthevet rosa*

Snørrsuger du suger ut snørr og buser. For viderekommende; snørrsuger du kobler til støvsugeren. (Tro det eller ei, det finnes faktisk!) Rangler. Sko i nyfødt størrelse. Babynest. En supersøt genser/kjole/body som må tas på over hodet. Bæresjal. Gulpeklut. 3 forskjellige vognposer. 7 forskjellige vogner. Rådyre smokker fra klesdesignere til nesten 1000-, smokken. Vippestol. Leker. Babygym. Stellematte. Eget badekar. Stol til å ha i badekar. Apper som simulerer støvsuger lyd som visstnok skal være søvndyssende. Babycall med video. Kammer og børster. Vogndyne. Sengedyne. Lekematte. Tåteflasker. Reiseseng. Eget nettbrett. RayBan solbriller. Regntrekk til bilstol. Ammepute.

Alt dette er bare noe av det som finnes på markedet for oss foreldre. Det er et uendelig hav av ting. Ting vi tror vi kanskje trenger. Får vi egentlig bruk for alt dette?

Frubevershverdag Forlatt med fire små barn

Babyutstyr; hvor mye trenger de egentlig?

Hvor mye trenger egentlig en baby? Jeg har lært mye hver gang jeg har vært gravid. Lært at en baby trenger ikke faktisk ikke så mye av ting og tang. Den trenger ikke ørten rangler / biteleker i alle varianter med og uten lyd. Den trenger ikke flere vogner. Det er likevel ikke til å komme fra at en baby trenger faktisk noen ting som:

•en seng å sove i. (Men du ikke ha et Babynest oppi)

•en vogn. (Igjen, du må ikke ha et Babynest i tillegg)

•en bilstol, om h*n skal kjøre bil. Det mest geniale bilsetet Doona+ som er både bilstol, vogn OG vippestol i ett har vært min store forelskelse i denne barsesltiden.

•noen klær. Her gjelder det å ikke gå bananas med shoppingen. Den første tiden vokser de fort ut av størrelsene. Jeg har selv vært veldig glad i omslagsbodyer og pysjer. Pysj uten fot, det er bare irriterende med en fot og ofte passer ikke pysjen foten.

FruBeversHverdagBABY FOTO PROPS nyfødt fotografering barselsbesøk

Praktisk eller ikke?

Hva er det mest unyttige du kjøpte til babyen? Hva er det mest praktiske du hadde? Noe du kunne ønske du hadde, men ikke kjøpte?

Klem,

Linn 🤱🏻

 

 

 

 

 

Annonser

10 kommentarer til “Hva er mest NYTTIGE og UNYTTIGE til baby?

 1. Naturmamma

  Babynestet ble flittig brukt her, da vi lot han sove i sofaen med oss om kvelden også bærte vi han i seng. Vogna hadde vi klart oss uten (men den er genial til å kjøre pakker på postkontoret med🤣)
  Og nesesuger?? Hjelp. Det har vi aldri hatt behov for, jeg spruter litt melk i nesen hvis de er tett.

  Det mest geniale vi hadde var bæretøy, det har reddet mange kvelder gitt. Og av det mest unyttige var speinkelsengen, som ble brukt til å oppbevare rene klær etter vask 😋

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha ha! Fint med en å kjøre pakker til postkontoret med da 😂
   Babynestet er flittig brukt her og. For ikke å snakke om bæresjal, ja! Det «oppdaget» jeg ikke før med Markus, så jeg har ikke sååå god erfaring med det – men med Oskar nå, har jeg brukt det myyyye! Helt genialt!

   Sprinkelsengen har ikke vært brukt før de har flyttet ut av vår seng. Når de har vært rundt 6 mnd tror jeg. Så det er jeg helt enig med deg.

   Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Lekegrind, ja! Det hadde jeg helt glemt!
   Jeg hadde det til eldstemann. Den brukte jeg sjeldent, gitt. Mest til oppbevaring. Babycallen vår er jeg faktisk ganske glad i. Jeg har syntes det har vært greit å ha den på ettersom vi på et tidspunkt sov i forskjellige etasjer i huset.

   Svar
 2. Monica BJ

  Jeg er også fan av omslagsbodyer 🙂 og skulle ønske at vi hdde skaffa oss newborn seat til tripptrappstolen tidligere. Mine barn har vært så tjukke mens de ble fullamma at de har ikke klart å sitte selv før lenge etter gjennomsnittet…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.