NABOFEST @frubevershverdag

Helt om dagen – helt om natten @gatefest med naboen!

Jeg liker tradisjoner! Som gatefesten for naboene våre (Moss’ Wisteria Lane) ! Med fare for å gjenta meg selv, vi har verdens beste nabolag. Her er det tilsammen 17 barn, fordelt på de nokså få husene i vår lille gate! Det er mange lekekompisser, det.

Her er det trygt og godt. Barna flyr inn og ut hos hverandre. Vi voksne også. Hver morgen møter jeg minst en annen nabo med kaffekoppen i hånden og et barn lekende rundt i gaten. For det er nemlig der det skjer. I gaten.

I slutten av juni avholdes den årlig nabo/gatefesten vår. I år var vi jammen heldige med været også. Selv om det ble litt kjølig utlover kvelden. Alle familier tar med bord, benker, grill etc. Har du prøvd grillet cheece Doodles?Om ikke, så er det digg!

NABOFEST / gatefest med grillet cheece Doodles!

Det er en sånn gatefest hvor alle deler med hverandre. Ser man at naboen har vannmelon og du vil ha, så får du det. Har du glemt maiskolber, så kan du være sikker på at naboen har husket det. Nytt av året var og VM lekene våre, vi hadde Potetløp (med juks) og treff Pappa’n (blink) med vannballonger!  Juks fordi jeg hadde tapet fast en potet på en skje, slik at de aller minste også kunne være med å løpe.  Vi avsluttet VM med vannballonger på blink, som tilfeldigvis var en pappa… Premien ble en stor bolle med seigmenn og godteri 🍭.

NABOFEST @frubevershverdag

NABOFEST @frubevershverdag

Alle barna fikk selvsagt lov å være alt for lenge våkne, de løp rundt i gaten. Inn og ut hagene til hverandre. Danset litt. Gravde ned noen poteter. Fant igjen potetene. Hoppet litt på trampoliner. Spiste godteri. Denne mamma’n tok kvelden alt for sent selv… (uten at verken barna eller hun sov lenger søndagsmorgen) Helt om natten – helt om dagen, ikke sant?

Dersom du har et godt forhold til naboene dine, så anbefaler jeg deg å arrangere NABOFEST! Hilser du på naboen eller går du bare rett forbi? Hvordan var helgen din?

Ha en god natt! ☀

Linn – som har verdens best naboer!

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Helt om dagen – helt om natten @gatefest med naboen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.