Badeland på terrassen

Slik forvandler du terrassen B A D E L A N D på 15 minutter!

Det koster fort mye penger å dra på badeland eller i en fornøyelsespark med mang barn. Derfor forvandlet vi terrassen til et minibadeland ifjor. Jeg tenkte å gjenta suksessen og i år har vi fått et riktig så kult badeland ifølge guttene.

Det du trenger for å forvandle terrassen eller hagen til et badeland på kort tid;

-et basseng (størrelsen har egentlig ikke noe å si) så lenge det inneholder vann!

-barn

Mens vi venter på fødsel @Frubevershverdag // fødsel, svangerskapsupdate

Boblebadet er klart for sommeren!

Årets først utedusj er tatt! Sprederen har gått av og på. Med både kaldt og varmt vann. Vannballonger er kastet i hytt og pine. Plaskebassenget ble innkjøpt etter noen varme dager. (Utrolig nok var det ikke utsolgt, til tross for den lille hetebølgen som plutselig kom) Oskar har fått sitt først bad i badekaret sitt, ute på terrassen. Vannpistoler ble funnet frem allerede i januar og endelig er det lov å bruke de! Siste tilskuddet til badelandet vårt er det nye «plaskebassenget» guttene fikk av onkel Ove i sommergave.

Badeland på terrassen 💦

Badeland på terrassen 💦

Plaskebasseng fikk plutselig en ny menig. Det ser kanskje ikke så stort ut, men jeg kan love deg, at det er stort! Det er mer enn god nok plass til to store baderinger og 5 mennesker oppi, samtidig! Heldigvis er det ikke nok ett sånn som må blåses opp. Da tror jeg vi hadde stått å blåst en uke … Det lille som måtte blåses ble gjort på kort tid, med kompressoren. Det rommer over 2000 liter (!!) vann! Det sier seg selv at vi absolutt ikke fyller hele bassenget med vann. Poenget er jo at guttene skal kunne leke og bade der.

Note to self: IKKE tømme en 200 liter varmtvannstank i et basseng som rommer 2000 liter vann … #bortkastet 💦

Slik blåser du opp sommerens basseng på no time: med kompressor!

Slik blåser du opp sommerens basseng på no time: med kompressor!

ps, følg oss gjerne på Frubevershverdag (Facebook) hvor du akkurat nå kan vinne sommerens Playmobil nyheter! Skynd deg – trekkes idag, onsdag kl 21.00!

Ha en strålende, varm sommerkveld!

Linn

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Slik forvandler du terrassen B A D E L A N D på 15 minutter!

 1. Nann Karin

  he, he morsomt ting du har skrevet deg bak øret 😀 , – det er ikke alltid alle monner dra 😀 Her har vi bare et minibasseng, men vi er på stranda og bader flere ganger hver dag. Siste gang rett før soving. Vi skal gjøre om hagen og da blir det rom til et litt større basseng. Kos dere, litt vann, noen barn er lik aktivitet i mange timer
  Klem

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, dere er jo heldige med stranden i nærheten! Hva er temperaturen i vannet nå?
   Her bades det til alle døgnets tider omtrent. Siste før legging: bading. Avkjøling. I 2. Etasjen er det som å være i en badstue, utrolig varmt. Så det er digg å kjøles ned før legging. For både små og store.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.