FruBeversHverdag // påsken 2018

Markus har fått seg en ny bestevenn! En liten løve …

Som mange barn, er Markus veldig glad i dyr. Faktisk er han opptatt av stort sett alle dyr – krypdyr innkludert! Jeg er ikke noe stor fan av verken meitemark, edderkopper, padder eller maur. Men det er han! Gjerne skal han vise meg en «edderpopp» og med vise, mener jeg vise helt opp i ansiktet … (skrekk og gru, sier bare jeg …)

Litt større dyr (men dog, ikke for store heller) som katten Scott syns jeg mer om. Scott er tante og onkel sin og fanget Markus sin oppmerksomhet med en gang. Han er på størrelse med Markus og en liten løve.

FruBeversHverdag // påsken 2018

FruBeversHverdag // påsken 2018

Menneskets beste venn. Har du dyr? Vi hadde hund en periode, da vi kun hadde Daniel og Sebastian. Etter det hadde vi et lite hamster, som døde rett før jul. Vi snakket om å adoptere en kattepus, men det ble med snakket. Det er noen gutter her som har veldig lyst på hund – men det har jeg sagt at ikke skjer før de eventuelt er blitt myyye eldre. Heldigvis for oss har to av våre gode naboer katter, som Markus ivrig løper etter for å kose. (Og heldigvis er kattene vant til barn og Markus)

Jeg var selv fast bestemt på å ha en hest i garasjen da jeg var liten. Heldigvis fikk jeg aldri det, jeg hadde vært livredd for den … Hvilker dyr drømte du om ha da du var liten? Fikk du drømmen oppfylt? 

Dyr eller ikke dyr – god lørdag!

Linn 🐜🦄🦉🦁

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Markus har fått seg en ny bestevenn! En liten løve …

 1. Monica BJ

  Jeg drømte aldri om å få noe spesielt dyr, men hadde fulger (zebrafinker) i mange år, kaniner en sommer, og marsvin i veldig mange år =) Nå blir det ikke mer dyr, da min mann er allergisk mot pels, men ungene elsker dyr så vi er frimodige og oppsøker de som har ulike dyr så de skal få se, kjenne og lære =)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Der minnet du meg faktisk på at lillesøster hadde også en fugl da vi var små, en liten gul undulat som fikk navnet Pernille 😂
   Hun rømte ut av vinduet etter en stund …

   Dyr er veldig koselig,men jeg innrømmer at jeg er glad vi ikke har noen dyr akkurat nå.mjeg syns det er veldig koselig med bondegård dyr, jeg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.