Lekeakademiet puslespill lek og lær om kroppen

Lek og lær anatomi med Sebastian (4år) og Lekeakademiet !!!

*annonse // Lekeakademiet*

Jeg er veldig fan av lek med læring! En annen ting jeg er opptatt av er, kvalitetsleker. Heller få, dyrere leker med god kvalitet, enn mange små «jalla-leker». Enig i det?

Derfor ble jeg veldig glad da vi fikk dette puslespillet om anatomi! Puslespillet er i tre, så det tåler hardhendte gutter og kan like fint pusles ute som inne. Guttene er i en periode hvor de er veldig opptatt av kroppen. De spør stadig om skjelettet vårt, hjernen og musklene. Om hvordan det ser ut og lurer på hvorfor det er sånn. Med andre, dette puslespillet er midt i blinken for læring. Her er det 5 lag som må puslespill i en bestemt rekkefølge. Fra innvendig, til skjelettet, organer, muskler, kroppen utenpå og til slutt med klær på. Vi har lært hvordan lungene ser ut, hvor hjertet er og hvordan tarmene går i sikksakk for å nevne noe. Vi har også kjent på hjertet på våre egne kropper.

Lekeakademiet // puslespill lek og lær om kroppen !

Puslespillet er anbefalt fra 2 års alder. Et lite tips for å lære de aller minste hvor de forskjellige brikkene skal være: marker hvert lag med en liten prikk i forskjellig farge. Så er det bare for barnet å legge alle de grønne brikkene sammen osv. Dette tipset fikk jeg faktisk av Sebastian! Et lite hint om neste lag står også nederst til venstre på rammen.

Læring er gøy! Dette er en flott måte å lære barna om kroppens anatomi, gjenkjennelsen og assosiasjoner. Puslespill stimulerer øye/hånd koordinasjon og finmotorikken. Jeg tenker også at det er en fin og naturlig måte og lære barna om kroppen. Hvordan det henger sammen.

Lekeakademiet puslespill lek og lær om kroppen

Lekeakademiet puslespill lek og lær om kroppen

En super bursdagsgave! Kan du kroppens anatomi? Om du kjenner en liten gutt eller jente som er glad i puslespill, kjøp dette. Det finnes i jente – utgave og. Lekeakademiet har over 220 puslespill å velge mellom. Utvalget er stort: Med eller uten lyd, trebrikker eller vanlig brikker, med få brikker eller mange brikker og små eller stor og lange puslespill! De  har til og med 3D puslespill.

Når puslet du et puslespill sist?

Læring er gøy!

Klem

Linn

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Lek og lær anatomi med Sebastian (4år) og Lekeakademiet !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.