Vi flytter!

Vi flytter ut !! – med vafler og votter …

Vi flytter - i hytter rundtomkring i huset

Vi flytter – i hytter rundtomkring i huset

– Ikke på ekte. Men på lat. Og på to måter: 1: i hytter som er bygget rundt omkring i huset og 2: ut på terrassen. Guttene er veldig glade i å bygge hytter. Det har de alltid vært, en hytte kan fint bygges i sofaen. Med noen puter, pledd festet til stuebordet. Mer skal ikke til. Igår kveld lovet jeg at jeg skulle være med å bygge tidens, kuleste hytte med dem. Med andre, med skyhøye forventninger fant de frem alt de ville jeg skulle bruke… Det endte med et stort seil som ble tapet fast i taket og veggen på soverommet og med madrasser på gulvet. Så det endte faktisk med overnatting i hytta.

Våren er i anmarsj! Kveldsmat på terrassen @ Frubevershverdag

Våren er i anmarsj! Kveldsmat på terrassen @ Frubevershverdag

Vi har også stort sett flyttet ut i hagen og på terrassen. Når det er fint vær er vi stort sett ute. Idag har vi feiet / blåst bort grus og groms fra store deler av gaten. Alle har vært med å kostet! Endelig har vi fått asfalt! Så nå sykles og sparkesykles det som bare det! En av guttene spurte meg hvor krittene fra ifjor var – de må jeg innrømme at jeg ikke aner hvor er, så minn meg på å kjøpe nye.

Det finnes ikke dårlig eller kaldt vær, bare dårlig klær. Eller hva? Derfor spiste vi kveldsmaten ute. Vi stekte vafler (jepp, faktisk vafler, ikke grove en gang) med syltetøy og rømme på terrassen. Det begynte faktisk å bli kaldt. Markus spiste vafler med skjerfet mitt, ulletppet rundt seg og sine tjukkeste vintervotter. (Men ute skulle han være!) En deilig avsluttning på lørdagen.

Våren er i anmarsj! Kveldsmat på terrassen @ Frubevershverdag

Våren er i anmarsj! Kveldsmat på terrassen @ Frubevershverdag

Hvordan var din lørdag? Hva gjorde du? Ha en fin søndag! Idag flyttet vi inn igjen, for det begynte å regne litt …

Klem,

Linn ☀

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Vi flytter ut !! – med vafler og votter …

 1. Monica BJ

  Det er så deilig med sånne dager 🙂
  Her har dagen gått til tur til badehallen for alle sammen, baking av brød og rundstykker med Miriam og storsøndag i kirka 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Bading er alltid populært!
   Vi har boblebad terrassen, og det er flittig i bruk året rundt! Og veldig med utedusjen også .. Året rundt den også. Alltid like moro når en av de har vært å skrudd på dusjen selv … sånn i februar/mars … 😂😂

   Ja, sånne dager er de beste! Vi er alle veldig glade i være ute. Spesielt med gode venner og naboer.

   Svar
 2. Nann Karin

  Jeg ryddet på markedet til tvillingklubben, var i bursdag og datt ned trappa. Gutta var på fisketur. Ha gode dager, både du og gutta dine 😀 klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.