Middagstips uke 18 til storfamilien! Hint: full pupp!!!

Melk, melk, melk! Full pupp og enda mer melk! Den siste uken har jeg stått ene og alene for alle Oskar sine måltider. Jeg hadde (nesten) glemt hvor mye tid som går med til å amme i starten. Det gjør at jeg har overlatt det meste av hverdagsmiddager til guttene. Det var kun 3/7 middager forrige uke som ble som planlagt. Men middag blir det likevel altså. De tas bare på sparket. Nå har ikke Oskar noen rutiner på måltidene sine enda, han får pupp når han vil ha. Derfor blir også denne ukesmenyen preget av enkle middager.

Jeg har fortsatt cravings (som i svangerskapet) etter salat – så jeg ser for meg mange gode salater med kylling, pasta og andre go’saker til lunsj denne uken.

Middagstips // FruBeversHverdag // ukesmeny for kresne barn uke 18

Middagstips // FruBeversHverdag // ukesmeny for kresne barn uke 18

mandag: stekt ris med røkte kjøttpølser, diverse grønnsaker (spuash, gullerøtter, mais, erter og andre rester som måtte ligge i kjøleskapet) og egg.

tirsdag: tomatsuppe med makaroni og egg. Med grove rundstykker.

onsdag: spagetti og karbonadedeig. Salat og hvitløksbaguetter.

torsdag: terteskjell med fiskepudding!

fredag: pannekaker til guttene. Noe annet til oss. Kanskje reker? Eller scampi retten min?

lørdag: lasagne (Toro, så klart – for at Robert skal slippe å lage hjemmelaget) med salat og fersk baguett.

søndag: grille? Ikke bestemt enda. Har du et tips?

Hva står på din ukesmeny for kommende uken?

Linn 🍽

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Middagstips uke 18 til storfamilien! Hint: full pupp!!!

 1. Monica BJ

  Er det ikke fantastisk å være maten for noen? Amming synes jeg har vært så koselig, så ser fram til å amme et helt år igjen =)
  Stemmer for grilling jeg =)
  jeg har faktisk planlagt måltider hver dag for hele måneden! Veit at en del kommer til å gå ut eller endres, men da har jeg en viss oversikt over hva som spiser i løpet av en måned. Den presenteres på bloggen i morgen – kanskje får du noe inspirasjon der =)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Wow! En hel måned?! Imponerende Monica!
   Her holder jeg meg til en uke av gangen 🤞🏼 det blir nok grilling! Jeg elsker grillmat! 😄. #matvrak!

   Ammingen er veldig koselig! Og ganske fascinerende når man tenker etter, kroppen lager spesialtilpasset mat til babyen 🍼💙👶🏻

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.