Frubevershverdag // inspira bloggnettverk babyshower på døren

Hverdagslykke! Babyshower levert på døren !!! #preggo #inspirabloggnettverk

Jeg har sagt det mange ganger før og jeg sier det igjen; jeg er så heldig å være en del av et fantastisk bloggnettverk, Inspira bloggnettnettverk . Her finnes det noen av de mest fantastiske jentene jeg vet om. De er kloke, gode til å skrive og ikke minst, er de blitt gode venner. (Ps, dersom du er på jakt etter gode blogger å følge, titt innom Inspira – her finner du garantert en blogg eller flere å følge)

Babyshower levert rett på døren av de flotteste mennenske // inspira bloggnettverk

Babyshower levert rett på døren av de flotteste mennenske // inspira bloggnettverk *jeg elsker NEWBIE serien*

Babyshower levert på døren. Søndag var en skikkelig slapp dag for min del. Jeg tilbragte stort sett hele dagen horisontalt. Ingen energi eller krefter. Da jeg endelig fikk slept meg ut av sengen, ble jeg veldig overrasket! Det stod nemlig en stor pakke til Oskar og meg på bordet! Inspira gjengen hadde vært innom med en skikkelig goodiebag med alt fra søte klær fra NEWBIE (som jeg elsker) til Oskar, til godis og egenpleie til meg! (Jeg må innrømme at den posen med nøtter allerede ble åpnet … #alltidsulten) Tusen tusen takk til dere flotte, omtenksomme mennesker!

Frubevershverdag // inspira bloggnettverk babyshower på døren

Frubevershverdag // inspira bloggnettverk babyshower på døren // mens vi venter på fødsel

You made my day! Virkelig. Jeg setter uendelig stor pris på dette – en ekstra takk til Linda som leverte på døren. Dere har hjerter av gull, hele gjengen 💙

Nå håper jeg bare Oskar har tenkt seg ut snart, så vi endelig kan treffe han.

Var du like heldig som meg og fikk babyshower på døren? Eller kanskje du hadde planlagt babyshower selv?

Ha en strålende mandag!

Klem,

Linn – fortsatt like gravid 🤰🏻💙👶🏻

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Hverdagslykke! Babyshower levert på døren !!! #preggo #inspirabloggnettverk

  1. Linda C. Hagen

    Hva har man ellers venner for? Takk for den du er Linn <3 Masse lykke til! Det er så digg å ha godis og litt nøtter på barselavdelingen, hvis man blir litt sulten mellom måltidene:)
    Du får rapportere om hvordan det er å føde på Kalnes 🙂 Ikke at jeg kommer til å gjøre det da men, hadde vært spennende å høre likevel 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.