Frubevershverdag // gourmet måltid midt på natten

Gravid eller ikke: Prøvd å legge deg sulten?! Hvordan ender det … alltid?

Det har jeg! Og det funker like dårlig hver eneste gang. Hver gang ender det med at jeg står opp. At jeg ikke lærer, først som sist. Hva skjer? Jeg ligger å vrir og vender på meg, lukker øynene, åpner øynene. Prøver å telle sauer i håp om å få konsentrasjonen bort fra den mer rumlende magen. Men neida, det funker ikke. Er jeg riktig så sulten, som i dette tilfelle, begynner jeg å fantasere om mat også… Jeg er fortsatt like sulten!

Klokken 01.24 står jeg opp. Å steker en Grandiosa pizza! Jepp … det gjorde jeg faktisk. 35 minutter senere la jeg meg igjen.

#denfølelsen …

Alltid sulten!

Alltid sulten!

Hva gjør du når magen skriker etter mat midt på natten? Kan du legge deg sulten? Jeg får nemlig dårlig samvittighet når guttene sier de er sultne når de har lagt seg (ofte sier de det bare for å være lengre oppe, for jeg vet jo de nettopp har spist kveldsmat /frukt) – fordi jeg vet hvordan jeg selv blir …

Klem,

Linn – stort sett alltid sulten 😋

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Gravid eller ikke: Prøvd å legge deg sulten?! Hvordan ender det … alltid?

 1. Monica BJ

  I alle tre svangerskapa har jeg vært sulten hele tida, men når jeg veot at kroppen egentlig har fått det den skal, så står jeg ikke opp igjen. Da vil jeg heller sove 😉

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   … det har jeg prøvd også, men det funker ikke … har slitt med at vekten har gått ned det siste trimesteret. Så jeg har fått beskjed om å spise mange, små måltider og når jeg da endelig har kjent matlyst, så har jeg måtte spise. Når man jubler for 200 gram opp i vekt på 4 uker, så sier det litt..

   Hvordan klarer du egentlig å sovne når du er sulten? Jeg trenger tips! For det klarer jeg ikke til vanlig, altså når jeg ikke er graivd heller. Jeg står alltid opp…

   Svar
   1. Monica BJ

    Tja, kanskje fordi jeg veit jeg egentlig har spist nok 😛 haha, og at jeg trenger mer søvn enn mat. Er dårlig på å legge meg tidlig. Jeg gikk opp veldig lite de første 4 mnd, men går veldig opp nå. Er sulten hele tiden (tror jeg) og spiser derfor mer enn jeg sikkert burde.

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

     Så lenge søvn vinner over sulten – kunne ønske det var sånn her og. Men her vinner sulten alltid. Over alt. 😂 #matvrak!
     Jeg er også alt for dårlig på å legge meg tidlig. Jeg liker å finne frem alt til dagen etter, små rydde på plass. Vaske klær. Etc. Og slenge meg ned på sofaen å se en serie/film. Før jeg stuper i seng. Og ofte må stå opp for å spise på natten 😂

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.