FruBeversHverdag // svangerskapet, gravid, mens vi venter ...

DIY // baby – Mens vi venter på fødsel … *final countdown*

Jeg er er i redebyggingsmodus (mens vi venter på fødsel) om dagen! Etter Markus ble født, lånte jeg bort alt av klær og utstyr til lillesøster og vår lille nevø. Dette er nå vel hjemme igjen. Nyfødt størrelse er funnet frem. Det meste er vasket og ligger klart til bruk i garderoben. Bilstolen er klar. Vognen er klar. Babynestet er nyvasket. Det meste er faktisk på plass.

Mens vi venter. For å få tiden til å gå, har jeg laget noen smokkelenker og biteleker (jada, tidlig ute, men godt med alt som er unnagjort).

FruBeversHverdag // svangerskapet, gravid, mens vi venter ...

FruBeversHverdag // svangerskapet, gravid, mens vi venter …

Det er fortsatt noen dager igjen til termin. Heldigvis er jeg ikke utålmodig (enda) ? …  Hvordan fikk du tiden til å gå, på slutten av svangerskapet? #mensviventer

Linn 🤰🏻

 

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “DIY // baby – Mens vi venter på fødsel … *final countdown*

 1. Skogfrue

  Jeg lå halvveis sidelengs i senga og pusta som en hval i fire uker mens jeg så på MASH….. 🙂 Det er de lengste ukene i hele mitt liv, og jeg har aldri sett en MASH-episode igjen, haha. Lykke til, jeg heier på deg! 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha! Er ikke det typisk? At du ikke har sett en episode siden og du kommer sikkert ikke til å se en igjen heller 😂 Har blitt en fel serier her også ….

   Jeg har 1 dag igjen til termin (og aldri gått så lenge før med noen av de fire andre, så NÅ begynner jeg for alvor å bli utålmodig her jeg sitter som en hvalross …
   Takk for det, fine deg!
   Ha en god søndag!

   Svar
 2. Monica BJ

  Her kom ungene før jeg hadde rukket å komme meg til slutten. Så her var det knapt at jeg hadde tenkt hva som skulle med på sjukehuset med førstemann. Denne gangen har vi heller ikke stort med klær, så egentlig burde jeg vel reist på shopping 😂 neida. Jeg strikka mye, for å holde meg i ro og for å slappe av 😀

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, du er jo så dyktig på strikking og sånne prosjekter, du! Heldige barn som får mammastirkket! Heldigvis har vi familie og gode venner som holder guttene varme med hjemmestrikket, for det er noe jeg elsker.
   Får håpe lille frøken holder seg inne mange uker til – jo nærmere termin, jo bedre 🤞🏼 (Bare ikke over 😂)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.