FruBeversHverdag påsken 2018 #familiesuppa og kos

Påsken er høytid for #familiesuppa, kos og tradisjoner!

Påskeferien har startet. Startsskuddet for påsken gikk allerede forrige uke, da guttene hadde besteforeldredag i barnehagen og malte på påskeegg med bestefar. Det er en veldig hyggelig tradisjon som barnehagen har innført og jeg tror både barna og besteforeldrene setter pris på en sånn dag.

Fredag kom de hjem med påskepynten de hadde laget i barnehagen. Pynten er hengt opp i kjøkkenvinduet og eggene er for lengst hengt opp i trollhasselgrene. De hvite lysene er byttet ut med gule lys. Det samme er serviettene. Det har i anledningen flyttet inn noen gule blomster også. Historien om påskeharen er fortalt opptil flere ganger. Bilder fra fjorårets eggejakt er sett på og forventningene er høye. Kommer påskeharen i år mon tro?

FruBeversHverdag påsken 2018 #familiesuppa og kos

FruBeversHverdag påsken 2018 #familiesuppa og kos

Besøk hjemme / besøk borte! Vi har også hatt besøk av supertante Pluto og Nikolai noen dager. Gjett om det var stas! Det ble brått tomt da de reiste videre. Vi har også hatt laaang påskelunsj med tante Nina og co. I nydelig solskinn, ute på terrassen. Pølser, vafler, bobler i glasset (for de som kan nyte det …) Påskeegg rebus med alle barna! Stormende jubel da alle fant eggene sine. Vi har stort sett vært ute hele dagene. Det er strålende sol om dagen og virkelig deilig å være ute.

FruBeversHverdag // påskeegg jakten er i gang!

FruBeversHverdag // påskeegg jakten er i gang!

Hvordan er din påske? Hjemmepåske, fjellpåske eller utenlandspåske? Uansett hvor du er, så håper jeg påsken blir fin og full av gode minner!

Ha en deilig langfredag videre!

Klem,

Linn 🐣

 

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Påsken er høytid for #familiesuppa, kos og tradisjoner!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Du er alltid velkommen, Anja!
   Ble skikkelig saus i hodet++ selv i helgen… Men etter en dag i sengen igår, er jeg noe bedre idag. Typisk det ikke sant? Slapp heldigvis unna feber. Og guttene er friske, det er det viktigste!
   Hvordan er formen nå da? God bedring-klemmer til deg!

   Svar
 1. Fru Jacobsen - Ikke perfekt, men alltid ekte!

  Så koselig påske dere har <3 Vi har hjemmepåske. Karoline er fortsatt litt syk, så blir mye sofakos på henne og litt snop. Men vi har fått feiret 5 års dag, besøkt barnas oldemor, og hatt overnattingsbesøk. Også har Kristine vært på overnatting. Vi har vært masse ute i solen, og virkelig kost oss med late morgner.

  Så nå skal vi bare NYTE de siste dagene av ferien før det er tilbake til hverdagen. Også håper jeg at vi får beholde dette deilige været noen dager til.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Æsj, så kjedelig med syk bursdag. Men enda godt det ble feiring 🎈
   Vi koser oss, selv om vi «bare» er hjemme. Guttene er ihvertfall veldig fornøyde og det er det som teller for meg.
   Idag har vi hatt en strålende start på dagen – innlegg kommer snart…

   Fortsatt god påske og god bedring!
   Klem 🐣

   Svar
 2. Magnhild

  Så koselig påske dere har 😃

  Vi har også valgt å være hjemme, det er alltid noe som må gjøres med et gammelt hus, så er det maling av 2. etasje som står for tur. Ellers er det lett blanding av kultur, hjemmekontor og turer i marka som preger vår påske.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, vi storkoser oss. Har hatt alle tanter, onkler, fettere og kusiner på både min og R sin side på besøk fra Stavanger og ellers vært masse sammen med resten av familien som bor i nærheten. Guttene (og vi) nyter!
   Ekstra deilig er det at det er sååå deilig vær, vi har flyttet ut på terrassen nærmest.

   Høres ut som din påske er/blir bra den og, Magnhild!
   Fortsatt god påske!

   Svar
 3. Livet i Casa Didriksen

  Her har første halvdel blitt tilbrakt i vogna. Nå er vi hjemme for Henning må jobbe.. i tillegg har vannet frosset.. men det blir påske uansett for Isa har åpnet den store eska med påskepynt.. dog noe mindre enn julepynteska..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.