FruBeversHverdag // barsel, fødsel, nyfødt - hentesettet til baby

Pakkeliste // Fødebag og barselbag til den nyfødte!

*Innholder sponset Milestone Pregnancy card // se bildene. Sponset av Din Babyshower*

Man hører alltid snakk om «fødebagen» – men la oss ikke glemme barselsbagen til den nyfødte. Jeg har tidligere skrevet en innlegg fødebag og hva den MÅ inneholde.

Denne gangen kommer et innlegg med tips til barselsbagen. Du reiser tross alt fra fødestuen med en (eller kanskje flere) mer enn da du kom dit. Her er det jeg skal ha med når bittebittelillebror melder sin ankomst. Jeg har de fire forrige gangene, hatt lyst til å reise hjem med en gang, gjerne etter bare noen timer. Men det lar seg ikke alltid gjøre, derfor er jeg forberedt på 1-2 døgn på pasienthotellet.

FruBeversHverdag fødebag // barselbag

FruBeversHverdag fødebag // barselbag – Milestone Pregnancy card er sponset av Din Babyshower.

*Klær! Et par skift holder. Jeg har ett sett med pysj og lue som alle fire storebrødrene har hatt på seg som aller første klær. (Jeg er ikke noe fan av sykehusklærne de tar på de nyfødte og nå er jeg blitt så rutinert på dette, at jeg velger å ha med egne klær)

*Noen myke, deilige gulpekluter. Jeg har kjøpt noen deilig flanelskluter jeg tenker å pakke med.

*Et mykt LilleLam ullteppe. Alle fire storebrødre har fått sitt LilleLam teppe ved fødsel. Jeg bare elsker disse teppene! De er store, så guttene kan bruke de lenge. (Perfekt om det er kaldt i bilen, da slenger jeg et teppe over de, eller de brukes som puter til å sove på, om vi kjører langt. Har alltid et par sånne tepper i bilen)

*Bilstolen hans med voksi dunpose i.

*En smokk. Det er lov å håpe at han tar smokk, selv om statistikken på mine barn ikke er lovende akkurat der.

Bleier og tørrservietter er på sykehuset, så det kommer jeg ikke til å pakke med. Jeg tar med minst mulig for å gjøre det enklest for meg selv.

FruBevershverdag fødebag // barselsbag

FruBevershverdag fødebag // barselsbag – samme pysj som 4 storebrødre også har hatt seg 💙 Milestone Pregnancy card er sponset av Din Babyshower.

Hvilket ting pakket du med? Noe du hadde pakket, som du ikke fikk brukt for? Eller noe du skulle ønske at du hadde pakket med? 

Klem,

Linn 🤰🏻

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Pakkeliste // Fødebag og barselbag til den nyfødte!

 1. Linda C. Hagen

  Synes du har fått med det meste jeg altså! Så utrolig søte klær! Jeg får nesten lyst på en nr. 9 her!
  De pleddene!! Skulle fått nr 9 bar pga de pleddene 😀

  Masse lykke til !!!

  Svar
 2. Liv Judit

  Vil også minne på godd varme votter til den lille, både for å unngå kloring men også kalde hender!

  Men uten om det ser det ut til du har kontrollen

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.