FruBeversHverdag // ukesmeny for kresne barn uke 11 middagstips

Middagstips uke 10 til storfamilien! Hint: barna må jobbe for middagen sin selv!

Ukene flyr unna, ukesmeny for kresne barn uke 10 er spist opp og en ny middagsuke står snart for tur. For den kommende uken har jeg planer om at barna skal få være enda mer med på kjøkkenet. De skal nemlig lage sin egen middag. Det er alltid veldig morsomt å lage mat med de. De liker alle å delta, røre, lage mat. Ofte blir de til og med sittende å se på mens maten er inne i ovnen. Inkluderer du barna på kjøkkenet?

Mandag: stekt ris med røkte kjøttpølser, egg og grønnsaker som mais, erter små gullerot staver. Populært med litt soya saus på!

Tirsdag: spagetti og karbonadedeig. Hvitløksbaguetter ved siden av.

Onsdag: pannekaker med valgfritt tilbehør.

Torsdag: fiskeboller i hvit saus, poteter og amerikansk grønnsaksblanding.

Fredag: hjemmelaget tomatsuppe eller blomkålsuppe med grove rundstykker til.

Lørdag: hjemmelaget PITA PIZZA (barna må lage middagen sin selv!) Her får de selv fylle med deg de vil: skinke, bacon, kjøttboller, pølse, mais, annanas, rødløk etc.

Søndag: Taco!

FruBeversHverdag // ukesmeny for kresne barn uke 11 middagstips

FruBeversHverdag // ukesmeny for kresne barn uke 11 middagstips – her en frokost kombinasjon når barna velger helt selv…

Hva står på din ukesmeny for kommende uke? Frist meg gjerne med en (lett) oppskrift – da blir jeg hoppende glad! 

God kveld i stuen!

Klem Linn 🍽

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Middagstips uke 10 til storfamilien! Hint: barna må jobbe for middagen sin selv!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Klart du kan!
   Bon appetitt!

   Vet du, egentlig ikke jeg heller. Men det siste måltidet på Ullevål da mamma lå der, var fiskeboller og en skje med saus (for det var tross alt bare en til hver porsjon) og amerikansk grønnsaksblanding. Så sånn har det bare blitt med fiskeboller siden 2006. Selv om jeg egentlig ikke liker det. Guttene spiser som bare det og tror at fiskeboller SKAL være sånn.

   Svar
 1. Monica BJ

  Jeg tror jeg er ganske flink til å inkludere barna på kjøkkenet 🙂 så lenge vi har tid til det får de snøre sin egen mat og være med å dele opp og røre (når de vil selv). Potetsuppe med sprøstekt bacon/spekeskinke er en favoritt her. Eller skinkegrateng! Det lover jeg deg at alle liker. Rett og slett fiskegrateng med skinkebiter i stedet!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, du ER jo veldig flink der! Det har jeg sett mange innlegg på. Det er selvsagt når de vil være med selv. De spør nemlig ofte om de kan være med. Noen ganger har jeg tatt meg i å si nei, fordi jeg er allerede ser middagen blir litt forsinket, men som regel får de selvsagt være med.

   Skinkegrateng hørtes digg ut! Kanskje jeg skal teste det til lunsj til nest helg. Lager som regel varm lunsj til de i helgene. Tusen takk for tips! Det høres ut som noe de vil digge!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.