FruBevershverdag sunn smoothie start på morgenen

Kickstart dagen på en god måte! Hvem sa man IKKE kan ha vaniljesaus til FROKOST ?!

Man tager, hva man haver. Her i huset er det ingen frokostservering til hverdags, guttene får frokost på skolen og i barnehagen. Selv er jeg alt for dårlig på å spise regelmessig og er ikke særlig fan av frokost. Det er rett og slett for tidlig å spise for meg. Men jeg kickstarter som regel alltid dagen med en smoothie. I en eller annen variant. Her brukes det som måtte være i kjøleskapet. Alltid fersk frukt, frosne bær, isbiter, yougerth  juice etc. Denne morgenen hadde jeg altså verken juice eller yougerth og gikk for en ny vri: vaniljesaus!

FruBevershverdag sunn smoothie start på morgenen

FruBevershverdag sunn smoothie start på morgenen

Konklusjonen er at vaniljesaus smaker skikkelig digg, selv i smoothie!

Spiser du frokost hver morgen? Hva er din favoirttsmoothie?

Ha en god tirsdagssmorgen! Ny uke og mye muligheter, ikke sant?

Klem,

Linn 🍓

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Kickstart dagen på en god måte! Hvem sa man IKKE kan ha vaniljesaus til FROKOST ?!

 1. Abelone

  Gutta mine sier at smoothien min er så god at jeg kunne vært med i en konkurranse – og den «hemmelige» ingrediensen er nettopp vaniljesaus. Tidligere har jeg brukt vaniljeyoghurt eller kesam, men denne med (zero) vaniljesaus er visst den aller beste. Tenker vel kanskje at det kan bli litt mye sukker sånn til daglig, men av og til er greit.

  Selv spiser jeg som regel frokostblanding til frokost.

  Svar
 2. Monica BJ

  Jeg spiser frokost hver dag. Som deg er ikke jeg helle så glad i mat på morgenen, så jeg spiser egentlg fordi jeg veit det er bra for meg… Favorittsmoothie for meg må være bringebær =)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.