Verdens dyreste vogn? Baby, fødsel, barsel Frubevershverdag

Funksjonalitet eller design? Verdens dyreste vogn? Hva ville DU betalt for en Versace vogn?

Jeg har ikke noe problemer med å si at fra jeg ble mamma første gang, har jeg hatt skikkelig vongdilla ( OTH urban Jungle, Stokke, Bugaboo, TFK, Recaro, ICandy m.m. ).

Jeg har vært innom mange forskjellige merker, enkle triller, enkelt vogner, tvillingvogner og trippelvogn (for 3 søsken) ++ Jeg har for lengst gjort meg opp meninger om hvilket type vogn jeg liker. Det aller viktigste for meg, er funksjonalitet. Spørsmålene du må stille deg når du skal ut i jungelen av vogner:  Hvor brukes vognen mest? Skogen? Asfalt? Vil du ha duo vogn eller ikke? Kjøpe brukt eller ikke brukt? Ikke minst, hvor mye er du villig til å betale?

Verdens dyreste vogn? Baby, fødsel, barsel Frubevershverdag

Verdens dyreste vogn? Baby, fødsel, barsel Frubevershverdag

Ville du betalt nærme 35,000-, for en vogn? Nylig dukket denne Versace young vognen opp hos en av de store babyutstyrs butikkene. Jeg ble så overrasket over prisen at jeg måtte dobbeltsjekke prisen. 35,000!! Seriøst? Ikke i min villeste fantasi ville jeg betalt det for en vogn!

FruBevershverdag// funksjonalitet eller dyr design vogn?

FruBevershverdag// funksjonalitet eller dyr design vogn?

Da hadde jeg nok heller gått for en praktisk vogn som for eksempel denne under her. Funksjonelt fremfor design!

Hva vill du betalt for en dyr, vogn designvogn? Og hva var viktig da du kjøpte vogn? Endret det seg underveis som barnet vokste?

Ha en fin dag!

Linn 👶🏻

 

Verdens dyreste vogn? Baby, fødsel, barsel Frubevershverdag

Funksjonalitet eller design?

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Funksjonalitet eller design? Verdens dyreste vogn? Hva ville DU betalt for en Versace vogn?

 1. Monica BJ

  Er du gal! Aldri i verden =) vi gav vel 6-7000 for vår hovedvogn, so snart nr 3 skal bruke. En TFK vogn. Har også ei mindre reisetralle og en rimelig som har vært brukt som sovevogn i barnehagen =) Det holder i massevis, bare den er hel, trygg og brukervennlig =)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg er så enig med deg!
   Hvem i alle verden finner på å bruke såååå mye penger på en vogn?! Kan nesten ikke fatte at det er et marked for så dyre vogner heller. Tviler sterkt på at dette blir en toppselger…

   Har selv kjøpt flere vogner brukt og så lenge den er hel og grei, så holder det i massevis.

   Svar
 2. Linda C. Hagen

  En så dyr vogn er kun foreldrenes forfengelighet! Herlighet!!! Sett heler penger inn på barnas sparekonto sier jeg da.

  Vi har som du vet 8 barn og vi har brukt totalt ca 6000 på barnevogner. Den første er en retro vogn som 3 har brukt, så en brukt simo kombivogn, som 3 barn brukte, en søskentrille som 1 (og flere brukte), en ny simovogn som 1 brukte og den ble solgt for like mye jeg kjøpte den for og byttet i en emmaljunga scooter trille, som de tre siste har brukt, og minstemann bruker fremdelse. Jo og en trille som 2 har brukt som kostet 1300 kr. Og en god trilsse kjøpt på loppis for 10 kr. Den var god den!!!
  Og en reisetrille som jeg fikk i forb. m et samarbeid.

  Der var vår vognhistorie 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Funksjonalitet fremfor design, hos deg og.
   Samme her! Definitivt! Altså, hadde jeg i det hele tatt hatt 35.000 å bruke på en vogn, så tror jeg ag jeg hadde prioritert langt viktigere ting før jeg hadde kjøpt en vogn …

   Stødighet tenkte IKKe jeg påfør jeg erfarte at 3 hjulsvogner ikke er like stødige. Samme 3 hjulsvogn var 2 cm for bred for baggasjerommet på audien min, så den ble fort byttet ut i en stødig 4 hjulsvogn.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.