Den kuleste duppedingsen til baby! Et Kinderegg til alle nybakt foreldre!

*reklame & i samarbeid med // Amvina*

Jeg må innrømme at både Robert og jeg er rimelig avslappet til at bittelillebror snart ankommer. (Kanskje på grensen til litt for avslappet) Foruten en gulpeklut, så har jeg ikke kjøpt en eneste ting til han. Bilstolen etter Markus solgte jeg da han vokste ut av den, så lykken var derfor stor da jeg nå får låne den kuleste duppedingsen til baby: Doona+ (bilstol OG vogn i ett!) !

FruBeversHverdag // Doona car Seat Stroller

FruBeversHverdag // Doona car Seat,  stroller og vippestol! Et realt Kinderegg!

Dette er faktisk uten tvil det kuleste babytilbehøret jeg noen sinne har sett! Ikke bare er det bilstol og vogn, men også vippestol! 3 i 1! Vi snakker et genialt Kinderegg til oss som foreldre!

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller

Simple parenting! Nå kan du frigi plass i bagasjerommet på bilen til vogn! Doona+ er super for en tur ut i butikken, eller om du skal hente søsken i barnehagen/på skolen. Sett den lille i Doona+  inn i bilen, et lite trykk på en knapp og du har en vogn du kan trille inn! Enkelt og raskt! Det gjør faktisk ingenting om babyen sovner underveis, du slipper å flytte fra bilstol til vogn og tilbake til bilstol igjen. Hvor praktisk er ikke det?

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller

Den finnes i flere fargekombinasjoner, så her finner du enkelt din favoritt. Vi har den i beige og er strålende fornøyd med fargevalget. Den kan brukes med bilens belte eller med isofix base. Den kan brukes fra nyfødt og til 13 kilo. Det medfølger nyfødtinnlegg, 5 punkts antiskli sele, uttrekkbar solkalesje, justerbart/vendbart styre. Den er også godkjent for brukt ombord i fly (jeg har fløyet flere ganger med andre bilstoler)

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller

Ps, dersom du vil sikre deg din egen, kan du kjøpe den hos: Amvina, LekmerBabycare eller Babyshop.

Jeg venter utålmodig etter å prøve den med bittelillebror oppi, enn så lenge så er det Markus sin baby som får prøve den. Jeg lover å komme tilbake med nytt innlegg når han er født og jeg får testet den ut ordentlig.

Har du erfaring med Doona+? Hva syns du? Sammenlignet med andre bilstoler, klasse 0+? Hvordan bilstol har du / hatt? 

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 😂

Jeg er langt over gjennomsnittet opptatt av vogner, bilstoler og tilbehør til barn/baby – Vil du lese min helt uoffisielle test av bilstoler (BeSafe, Recaro, Cybex Sirona) se her!

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller

FruBeversHverdag Doona + car Seat, Stroller – simple parenting!

 

 

 

2 kommentarer til “Den kuleste duppedingsen til baby! Et Kinderegg til alle nybakt foreldre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.