FruBeversHverdag // bowling aktivitet med barna

Bowlingsøndag – sånn helt på ekte! Jeg ble (nesten) slått av 2 åringen …

Vi har spilt bowling på Wii utallige ganger med guttene. Senest forrige helg da vi «feiret» at OL var ferdig og hadde våre egne OL leker i stuen– Det er ganske tydelig at guttene har konkurranseinnstinktet i orden.

Denne helgen tok vi med guttene tilbake til bowlinghallen (jepp, jeg lærte fra forrige søndag og booket tid online først) ! Sebastian var veldig imponert over bowlingskoene, for de var glatte når han gikk på teppe og superkule å skli med, ifølge han selv. Rekkefølgen ble enstemmig vedtatt. Navn skrevet inn. Bowlingsko på. Jeg ble faktisk overrasket da de faktisk hadde størrelse 24 til Markus. Finne riktig bowlingkule. Hvilket farge var kulest? De endte på en gul en, alle sammen. Game on!

FruBeversHverdag // bowling - aktivitet med barna

FruBeversHverdag // bowling – aktivitet med barna

For ikke så lenge siden så vi på barne TV at Lodde og Linn var å spilte bowling. Siden den gang har de snakket om at de også ville prøve det. Sånn på ekte, som de sa. Der hadde de nemlig et smart stativ, som gjorde at selv de aller minste kan spille. Du bare legger kulen oppå og gir et lite puff. (For «gjerdet» er selvsagt allerede oppe) og se kjeglene falle. Forhåpentligvis. Selvsagt hadde de der vi var også, men ikke grønt, som på TV, men det gjorde ikke noe. Det funket som bare det. De fikk prøve seg uten stativet, men konkluderte fort med at det måtte de ha.

FruBeversHverdag // bowling - aktivitet med barna

FruBeversHverdag // bowling – aktivitet med barna

Jeg hadde ikke dreisen på bowling – på et tidspunkt ledet selv Markus over meg. Til mitt «forsvar» var sist gang jeg spilte bowling med Daniel i mai 2016 og jeg har en stooor «bowlingkule» i veien. Og bare for å ha sagt det, jeg spilte uten gjerdet og stativ 😂 Sebastian var veldig opptatt av poengene og hadde kontroll på hvem som ledet hele veien.

FruBeversHverdag // bowling - aktivitet med barna

FruBeversHverdag // bowling – aktivitet med barna

Har du bowlet i det siste? Det er faktisk ganske morsomt, om det er lenge siden sist – ta deg en tur snart! Ta med deg naboer/venner og ha en skikkelig konkurranse! 

Klem,

Linn 🎳

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Bowlingsøndag – sånn helt på ekte! Jeg ble (nesten) slått av 2 åringen …

 1. Nann Karin

  Jeg blir lått støtt og stadig, og taper vel også nå i påsken. Her har vi et gavekort til 4 på Bowling1 og har en avtale om at det skal brukes i påsken. Vi bare venter på innevær 😀 He, he det er så luksus med sol om dagen

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, luksus med skikkelig påskestemning og sol! Ble faktisk litt «brent» idag. Akkurat under solbrillene.. merker jeg har vært ute i maaange timer idag. Tror vi gikk ut med guttene kl 10 og gikk inn rett etter kl 18. Så vi har flyttet ut på terrassen ☀️🐣
   Bowling er skikkelig kult! Lykke til! Ps, du kan jo alltids spille med renne! Det skal jeg neste gang… 🤫
   Fortsatt god påske til deg og dine!
   Klem

   Svar
 2. Monica BJ

  Å så gøy! Det er lenge siden jeg har gjort. Jeg og mannen gjorde det av og til før vi fikk barn, og størstesnupp har vært med og spilt to ganger. Veldig moro 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.