Frubevershverdag OL sportsidiot

Vinterferie // aktiv helg med «OL» i stuen og masse følelser : baseball * golf * bowling og samarbeid på høyt nivå!

Søndag. Vinterferien er på hell – det samme er OL! Alle guttene er friske og raske, og aktivitetsnivået er på topp igjen! For å markere (feire i mine øynene) at det er OL’s siste dag har vi hatt familien O.j. OL hjemme. Øvelsene det skulle kjempes om gull i var: bowling, golf og baseball.

FruBeversHverdag samarbeid mellom barna // vinteriferie Aktivitet å gjøre med barn

FruBeversHverdag samarbeid mellom barna // vinteriferie Aktivitet å gjøre med barn

Wii på tv’n. Det var ingenting å si på innsatsen eller heiaropene! Selv Markus var helt med. (Ingen som fortalte han at kontrollen han brukte, ikke hadde batteri, men hvem bryr seg). Det var omtrent som i et ordentlig OL: glede, skuffelser over å bli slått av en bror i boksing og riktig stort engasjement. Dessuten var det innrmari morsomt!

Planen var å bowle på ordentlig og guttene gledet seg veldig til det. Tante Nina skulle også være med. Markus ble trygt plassert hos onkel Andreas. Skuffelsen var et faktum da det var fullt og de ikke visste når det ble en ledig bane. Som plaster på såret ble det en is og litt airhockey spilling og jeg tror jammen det gjorde susen.

Hvordan har din helg vært?  Var det starten eller begynnelsen på vinterferien for deg? Uansett: ha en god, minnerik uke 💙

Klem,

Linn

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Vinterferie // aktiv helg med «OL» i stuen og masse følelser : baseball * golf * bowling og samarbeid på høyt nivå!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   En sånn ferie uke altså … Da er det jammen godt når hverdagen kommer tilbake igjen.
   Her er hverdagen godt i gang igjen og alle er friske og raske! Og nå håper jeg det forblir sånn en stund fremover. Det har vært nok sykdom for flere år fremover nå, spør du meg!
   Ha en god dag ⭐️

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.