Ordning & reda @FruBerversHverdag

Slik får du oversikten på bursdagseffektene på kun 15 minutter!

Jeg elsker å planlegge / gjennomføre TEMA BURSDAG (barn) for guttene! Bare 70 åringen (bestefar) som IKKE fikk noe tema til sin surprise feiring! Opp igjennom årene har det vært alltid fra Thomas toget temaFotball tema, FROKOSTBURSDAG , cupcake tema, Disneytema, utkledsningsbursdager og diverse Halloween, julefest og okotberfestival. Gjennomgående for alle festene som arrangeres for guttene, er at det har nettopp et tema! De bestemmer selv hvilket tema, så planlegger jeg utifra ønsker.

Jeg er fan av å ta vare på det jeg kan. Av pynt, små detaljer etc. Av den grunn har jeg mye pynt, til mange tema liggende. Til nå har det ligget i en skuff i et salig kaos. Men nå har jeg fått ånden over meg og ryddet opp. Fått skikkelig oversikt og sagt ting i system! Jeg elsker system, rutiner og ordning og reda! Slik gjorde jeg: La alt ut (servietter, ballonger, goodiebags, hatter, pynt, lys, bursdgasinnvitasjoner osv), fordelte etter tema og la alt i små poser som kan lukkes. På den måten tar det ogå liten plass i «bursdagskassen»!

Ordning & reda @FruBerversHverdag

Ordning & reda @FruBerversHverdag – sett ting i system

Sebastian har allerede begynt å planlegge 5 års bursdagen sin (som er i juli) og ønsker superhelt-tema. Når den tid kommer, er det kjapt og enkelt å finne frem superhelt-tema i bursdagskassen.

Ordning & reda @FruBerversHverdag

Ordning & reda @FruBerversHverdag – sett ting i system

Har du en egen bursdagskasse? Hvordan system har du på bursdagseffekter?

Ha en finfin, glad dag!

Klem,

Linn 🎈

 

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Slik får du oversikten på bursdagseffektene på kun 15 minutter!

 1. Nann Karin

  Vi har øverste hylle i kjøkkenskapet til ballonger , serpetiner, papptalkerkner etc . Alt som kan lage fest… og en hylle hvor vi har et lite lager med gaver om vi plutselig har glemt en gave

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Smart å smale alt på et sted!
   Vi har også en hel del små gaver liggende på lur, i en kommode. Til uventede bursdagsinvites eller om vi plutselig blir invitert bort og vil ha med en liten oppmerksomhet. Genialt. Smart. Tidsbesparende og ikke minst kostnadsbesparende om man handler på salg igjennom året.

   Ha en god fredag 🎉🎈

   Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Alkurat det samme hadde jeg. 3 gjennomsiktige kasser som stod over kjøkkenskapet. Og det var såååå rotete og oversiktelig. Fort gjort og få orden!
   Dessuten er jeg en skikkelig sucker for ordning, reda og ikke minst gode system! (Alt som er tidsbesparende på et eller annet tidspunkt 👍)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.