Lappeteppet Anja og jeg var på date!

Noen ganger ER faktisk bloggverden helt FANTASTISK !

En av grunnene til nettopp det, er damen bak bloggen Lappeteppet, Anja! Ikke bare er dyktig på å skrive, hun er også blitt en god venn. Hun er damen som faktisk ringer å spør hvordan det går. Hun er damen som gleder kollegaer med en SMIL sjokolade på pulten. Hun er supermamma for jentene sine og altså min venn. Lørdag formiddag hadde jeg igjen gleden av å møte henne til en kaffe. Jeg vet ikke helt hva hun tenkte da jeg spurte om vi skulle møtes halvveis og hun like positiv som alltid, sender meg denne SMS:

Lappeteppet ANJA er løsningsorientert som alltid!

Lappeteppet ANJA er løsningsorientert som alltid!

En ting er sikkert, damen er løsningsorientert! Kanskje derfor hun til stadighet inspirer meg med både det ene og det andre. Jeg hadde fått innvilget alene tid og det er alltid deilig å kunne sitte ned å faktisk drikke opp både en kaffe og en smoothie. Og ikke minst skravle om alt og ingenting. Tiden gikk fort og plutselig måtte jeg avsted, da jeg og Pluto arrangerte surprise bursdagsmiddag for pappa på kvelden…

Hvordan var din lørdag? Hva gjorde du?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Noen ganger ER faktisk bloggverden helt FANTASTISK !

  1. Louise

    Anja er intet mindre enn fantastisk! Et hjerteav gull og med en omsorgskapasitet jeg ikke har sett maken til. I går sa hun at dere planlegger å besøke meg, og det gleder jeg med sånn til. Når jeg har kommet meg litt etter neste kur nå så er dere hjertelig velkomne.
    Dere to er så gode venner å ha❤️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.