Spillegalskap (barn) @ FruabeversHverdag

Læring * mestring * spill * barn: Spillegalskapen starter tidlig …

En gang forrige uke. Konkurranse innstinktet til alle beboerne i huset er mer enn inntakt. (Mon tro, hvor de har det fra?) Det meste kan gjøres som en konkurranse. Enten det er førstemann opp eller ned trappen. Til å kle av seg. Ta på pysjen. Det er heller ikke uvanlig at en roper «jeg vant å spise opp! Selv om det ikke er noe konkurranse»! Når dagene blir lange fordi man må være hjemme grunnet 48 timers regelen (karantene barnehagen) er gode råd dyre. Spesielt når man er i normal allmentilstand. Og mamma er sliten og trøtt …

Spillegalskap (barn) @ FruabeversHverdag

Spillegalskap (barn) @ FruabeversHverdag

Vi fant frem spillet «hvor bor dyrene» og spilte. Spilte. Spilte og spilte. Guttene syns spill er stor stas – det syns jeg er bare bra. Det er en fin måte å lære på. Bruke hukommelsen. Øve seg på å vente på tur. Lære vinn og spill, med samme sinn. – selv om det ikke alltid er like lett.

Spillegalskap (barn) @ FruabeversHverdag

Spillegalskap (barn) @ FruabeversHverdag

Har du noen gode spill å anbefale oss? Har hørt «ryktet går» skal være veldig bra, men det er mer passe for kun 8 åringen.

God dag videre!

Klem,

Linn 🎲

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Læring * mestring * spill * barn: Spillegalskapen starter tidlig …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.