Hverdagsromantikk VS Valentines dagen! Vi lovte hverandre 1 date i halvåret, slik gikk det …

Vi fikk VALENTINES kort av guttene som de hadde laget i barnehagen idag. For det er «hjertedagen» idag, hadde de lært.

Da vi ble foreldre til Sebastian som nå er 4 år, lovet vi hverandre 1 date i halvåret. Altså en wine and dinner date – utenfor husets fire vegger. Jeg tror vi klarte to stykker. Ikke det at det gjør noe, for det er ikke noe jeg savner skikkelig. Om du skjønner hva jeg mener? Likevel ble jeg veldig glad da en av mine nærmeste venninner, Elaine ga oss gavekort på barnevakt i julegave (kreativ gave med omtanke) . Gjett om den skal innløses før jeg føder igjen!

FruBeversHverdag // VALENTINES Day

FruBeversHverdag // VALENTINES Day

Det er ikke til å legge under en stol, at kjærestetid utenfor huset, ikke forekommer jevnlig. Med fire relativt små barn (8 år, 4 år, 3 år, 2 år og bittebittelillebror i magen) er det opplagt at det ikke går. Likevel har vi masse kvalitetstid og hyggelig kjærestetid hjemme. Det handler om å gjøre det beste ut av situasjonen. For oss, kan det være å lage en god middag sammen etter guttene er lagt. Eller se en serie eller film sammen på sofaen. For alle er jo tjent med en mamma og pappa som liker hverandre og fungerer sammen, ikke sant?

Jeg slår stadig et slag for hverdagen. Jeg digger hverdagene våre! Det samme gjelder hverdagsromantikk! Her kommer mine super enkle, lavterskel tips for #hverdagsromantikken:

❣Kjøp med en favoritt du vet den andre digger, neste gang du er i butikken. Enten det er favoritt sjokoladen, kaffe, brusen …

❣Kjøp med en bukett blomster. For den billige varianten: kjøp dem i matbutikken! Mange fine, rimelige blomster som holder like bra som de fra blomsterhandleren.

❣Skriv en post it lapp og fest på speilet på badet! Et kompliment eller en hyggelig hilsen på morgenkvisten er vel en god start på dagen?

❣Se en morsom film sammen! Le sammen! Godt for både kropp og sjel!

❣Lag en deilig middag sammen når barna har lagt seg.

Hva er ditt beste tips for #hverdagsromantikk? Tommel opp for #hverdagsromantikk eller Valentines dagen? 

Ha en kjærlig og fin kveld!

Klem,

Linn 😘

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Hverdagsromantikk VS Valentines dagen! Vi lovte hverandre 1 date i halvåret, slik gikk det …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.