DIY Tavlemaling kritt tavle barn Frubevershverdag

Tips til DIY om du har en ledig vegg -garantert en suksess!!!

Guttene mine er veldig glad i å tegne. Gjerne på den nymalte stueveggen med tusj. Eller på den hvite veggen i gangen med storebrors røde og oransje penner. Eller på gulvet med sort blyanter. Du skjønner tegningen? I dobbel forstand?

Jeg har jo hatt en, flere eller alle guttene hjemme i lang tid nå på grunn av sykdsom og lang juleferie. Til tross for litt influensa har de jammen hatt greit med energi når de er på topp og da må de aktiviseres. Jeg kom plutselig på denne jeg fikk for en stund siden. Selvklebende krittvegg og kritt! Plassert trygt på to vegger på kjøkkenet, så de kan tegne under oppsyn mens jeg lager middag o.l. Eller lage regnestykker til lillebror, som Daniel her har gjort.  Kreativt. Utfordrende. Moro.

FruBeversHverdag tavlevegg med kritt // DIY // moro for barna

FruBeversHverdag tavlevegg med kritt // DIY // moro for barna!

Det enkle er ofte det beste! Har du en tavlevegg hjemme?

Klem,

Linn 🖍

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Tips til DIY om du har en ledig vegg -garantert en suksess!!!

 1. Magnhild

  Det var smart med en slik tavle, hvor har du fått tak i den? Tror jeg trenger en slik jeg også, i følge min sønn er jeg så glemsk at det er på grensen til å være dement. 😉Kanskje en slik tavle vil fungere som en huskelapp her i huset

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Helt genialt!
   Jeg er usikker da jeg fikk den i gave av en annen mamma. Men tipper du får kjøpt sånne ruller på hobby butikker. Kanskje Clas Ohlsen, Jula, Biltema etc har lignende.
   Hi hi! Tror ikke du er der, Magnhild! Men litt sånn selektiv demens, skal man ikke kimse av 🤪Det lider jeg av!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.