Serietips @Netflix Frubevershverdag

Serietips Netflix gis og søkes! Hva er ditt beste serietips?

Jeg har tidligere fått mange gode film og serietips av dere som leser bloggen. Nå er det min tur til å komme med et serietips til dere. Jeg digger serier! Det må være hele sesonger ute av en serie, for at jeg skal se den. For når jeg blir hektet, da må jeg se mange episoder. For øyeblikket er jeg godt i gang med Scorpion på Netflix! Har du sett den? Her er det 4 sesonger, så jeg har mer enn nok å se fremover.

Scorpions/Netflix

Scorpions/Netflix

Kort fortalt handler den om en gruppe super genier. Alle har de hver sin skill og sammen utgjør de teamet Scorpion. Serien er basert på Walter O´Brien, som har en iq på hele 197! Walter er «lederen» for teamet og sammen blir de hyret inn av Homeland Sercurity for å bistå de i alt fra store til mindre oppgaver.

La casa de Papel / Netflix

La casa de Papel / Netflix

En annen serie vi begynte å se her en kveld er La casa de Papel -Papirhuset. En spansk serie, som også finnes på Netflix. Kort fortalt handler den om 8 veldig ulike tyver som tar seg inn i det spanske myntverk for å gjøre historiens største kupp. På utsiden sitter Professoren å styrer/manipulerer alt. Vil de klare det? Eller vil de bli stoppet av politiet? 

Hvilket serie ser du på for øyeblikket? Eller har du noen gode serietips til meg?

Klem,

Linn

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Serietips Netflix gis og søkes! Hva er ditt beste serietips?

 1. Linda C. Hagen

  Vi ser på «Designated survivior». Den er kjempefin.
  I går begynte vi å se på «Unabomber». Det virket veldig spennende! Begge seriene på netflix

  Og selvfølgelig Modern family. Venter på flere sesonger på netflix!

  Takk for tips til serier!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Designated Survivor har vi sett ferdig. Venter i spenning på ny sesong, ryktes om at det kommer til våren. Mars om jeg ikke tar feil. Så Unabomberen og. Enig, bra! Jeg eeeelsker serier! Men det må ligge hele sesonger ute – for jeg blir så hektet og har ikke tålmodighet til å vente til neste uke!

   #utålmodig ja … 😝

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.