Middagstips uke 2 til storfamilien! Hint:

Middagstips uke 2 til storfamilien! Hint: barnas uke!

Ok, da er vi i gang! Et av mine mål for 2018, er å planlegge middager for en uke av gangen. Hver søndag skal jeg sette meg ned, planlegge og skrive handleliste, mandager skal jeg handle. Dette er både tidsbesparende og ikke minst kostnadsbesparende når jeg (prøver) å ukeshandle. Kommende uke har guttene fått velge hver sin dag med middag og menyen uke 2 ser da slik ut:

Middagstips

Mandag: morsomme pannekaker med ost & skinke og syltetøy.

Tirsdag: spicy kyllingsuppe og toast/rundstykker.

Onsdag: pasta, karbonadedeig, salat og hvitløksbaguetter.

Torsdag: stekte, røkte kjøttpølser, ris og grønnsaker.

Fredag: fiskepinner, pommes noisettes og grønnsaker.

Lørdag: Taco-lørdag – som alltid er like morsomt! Tips: taco klyper og lefse-masker!

Søndag: kjøttboller, ris & potetmos og grønnsaker.

Middagstips til kresne barn spicy kyllingsuppe // FruBeversHverdag!

Middagstips til kresne barn spicy kyllingsuppe // FruBeversHverdag!

Hvordan er det med deg? Planlegger du middag for flere dager fremover? Ukehandler du? 

Ha en frisk søndag!

Klem,

Linn 🍽

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Middagstips uke 2 til storfamilien! Hint: barnas uke!

 1. Skogfruen

  Planlegging er gull! Jeg bruker kolonial.no. Da kan jeg planlegge i fred og ro istedenfor å svette mellom hyllene og grue meg til å bære førti poser inn og ut av bilen etterpå. Bare elsker at det kommer ferdig på døra til å settes inn i skapet. 🙂

  Svar
 2. Monica BJ

  Vettu, når det gjelder ukeshandling og planlegging av middager er jeg faktisk ganske flink! Det begyntejeg med da vi gifta oss for 5,5 år siden, og har gjort det hver eneste uke siden! Penger og tid spart, og får sørga for et variert, sunt og godt kosthold, med både «voksenretter» (der barna av og til får noe annet) og familieretter =)

  Svar
   1. Monica BJ

    Det er litt sånn vi gjør også =) Ungene her er ikke så glade i rødt kjøtt, og minstemann klarer ikke tygge det. Så de får mye fisk som erstatning dersom vi spiser koteletter eller annet.

    Jeg er veldig fan av «hjemmelaga fast food», altså gryter og former vi har laga i mange former og fryst, og som vi tar opp når vi har dårlig tid. Favoritten er nok kyllinggryte, ellers er lapskaus (med kjøttdeig), potetstappeform, lasagne, fiskekaker og gulrotstuing, hjemmelaga kjøttsaus (=halvparten grønnsaker kjørt i blender), potetsuppe (supergodt og lite kcal!), hjemmelaga fiskepinner.. ja, var det jeg kom på i farta =) Flere av isse har jeg delt oppskrift på tidligere om du er interessert =)

    Svar
 3. Lappeteppet/ Anja

  Om jeg gjør…. jeg planla på lørdag morgen, handlet via Kolonial.no og varene kommer på døren i morgen klokken 16:00.

  Vi har mye lik meny til uka ser jeg? Pannekaker på mandag er dønn likt. Vi har tomatsuppe og du kjører kylling. Begge har taco…. si meg. har vi barn?

  Ha en god uke!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.